Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Ahr

2016 Walporzheimer Kräuterberg Spätburgunder trocken 16b

Stykpris kr.300,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

vinen er stærkt påvirket af skifergrunden på vinmarken. På trods af sin styrke, besidder den stadig sin elegance, der kendetegner Spätburgunder. Det er en meget facetrig Spätburgunder, fuld af juice og stof med typiske frugt (surkirsebær), med anelser af balsamisk krydderi (eukalyptus) og en vidunde ... LÆS MERE

vinen er stærkt påvirket af skifergrunden på vinmarken. På trods af sin styrke, besidder den stadig sin elegance, der kendetegner Spätburgunder. Det er en meget facetrig Spätburgunder, fuld af juice og stof med typiske frugt (surkirsebær), med anelser af balsamisk krydderi (eukalyptus) og en vidunderlig mineralitet og finesse.

Weingut Peter Kriechel er grundlagt i 1952 af Peter Kriechel Senior, som i mange år havde leveret druer fra sin 1,5 hektar store vinmark til det lokale kooperativ, men besluttede at starte sin egen produktion … og det blev til Weingut Peter Kriechel.

I 1969 overtog Peters to ambitiøse sønner Hermann og Ernst driften, og de har løbede udvidet ejendommen. De var uddannet som henholdsvis ønolog og vinavlstekniker, og fortsatte udviklingen af gården. I dag er Ernst fortsat med i driften sammen med 3. generation i form af Markus, Michael, Gerd og Peter Kriechel Junior.

LandTyskland
OmrådeAhr
ProducentWeingut Peter Kriechel
Årgang2016
DruerSpätburgunder
Alkoholprocent13,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemp.16 - 18 ℃
ServeringsforslagGår perfekt med vildt og oksekød samt stærk ost.