• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Piemonte

Barolo 2016 Lapo Berti

  • Lapo Berti
  • 2016
DKK399,00
PÅ LAGER

Barolo 2016 fra Lapo Berti kommer fra to grunde i La Morra: Bricco Rocca og Fossati. Fossati er på den vestlige side af La Morra, det har et fortjent ry for langt levende vine med finesse og vægt. Bricco Rocca er lidt lavere, hvor skråningen giver vinstokkene fremragende udsættelse for solen og producerer vine med finesse og balance, blødere og mere blomsteragtig.

Barolo 2016 har haft  en række udfordringer i marken: Foråret var koldt og vådt, og sommeren startede sent, det betød, at frugten i vinen udviklede sig sent og ikke så generøst som normalt. Heldigvis var september og oktober varme og tørre, og Nebbiolo kunne modne perfekt. 2016 blev således et rigtigt godt år for Barolo, og Lapo Bertis Barolo 2016 er ingen undtagelse. Der bliver kun produceret ca. 1000 flakser af denne udsøgte Barolo.

Land Italien
Område Piemonte
Producent Lapo Berti
Type Barolo
Druer Nebbiolo
Årgang 2016
Alkoholprocent 14,5 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Pasta, fjerkræ, friske oste
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Barolo 2016 er en mesterlig årgang fra Lapo Berti

Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i både Bourgogne og Australien, men endte senere i Langhe, hvor han arbejdede først hos Roberto Voerzio og nu hos Enzo Boglietti.

Så meget erfaring så mange steder. Han ser ud til at have slået sig ned nu. Hans ambition er at fremstille en Nebbiolo på den mest enkle måde, i overensstemmelse med druens, vingårdens og årgangens egenskaber. Lapo Berti fremstillede sin første Barolo i 2012.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.