Ripasso Classico Superiore laves på kvaset fra Amarone, og derfor har den også en lidt mildere smag, selvom den stadig er kraftig og har masser af smag. Af samme grund er Ripasso også nemmere at kombinere med mad. Ripasso er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det ka ... LÆS MERE
Ripasso Classico Superiore laves på kvaset fra Amarone, og derfor har den også en lidt mildere smag, selvom den stadig er kraftig og har masser af smag. Af samme grund er Ripasso også nemmere at kombinere med mad. Ripasso er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det kan både være cremede pastaretter, pizza, fjerkræ og fed julemad eller rødt oksekød.
Corteforte
Corteforte producerer kun 20.000 flasker vin om året hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine varen. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol med hyppig pumpning for at maksimere udtrækningen af farve og smag. I april efter høsten undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles. Denne teknik er karakteristisk for de bedste vine i Valpolicella. Corteforte’s Ripasso Superiore er en vin af absolut højeste kvalitet og med lang levetid!