Nu får du muligheden for at prøve en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, hvor de kun producerer 2.000 flasker om året. Denne Brunello lover en ekstraordinær smagsoplevelse. En vin, der kan nydes både nu og i de næste 15 år. Den passer perfekt til fiskeretter med rige sauce ... LÆS MERE
Nu får du muligheden for at prøve en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, hvor de kun producerer 2.000 flasker om året. Denne Brunello lover en ekstraordinær smagsoplevelse. En vin, der kan nydes både nu og i de næste 15 år. Den passer perfekt til fiskeretter med rige saucer eller til rødt kød og fjerkræ. Vi anbefaler at åbne flasken en time før servering og servere den ved en temperatur mellem 16 og 18 °C for at få den bedste oplevelse.
Fremstilling
Brunello di Montalcino 2013 lagres i mindst 4 år, heraf 2 på træfade. Den har en flot fløjlsrød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt, et strejf af vanilje og ristet mokka. Smagen er fyldig og fed, og længelevende. En superblød og afrundet Brunello
Producenten
Ill Poderuccio er et ultra-lille vineri i hjertet af Montalcino – en sand perle. Vinmanden Giorgio Giardi er en nobel italiensk herre, som ved mange års erfaring har lært at mestre Brunellovinens kunst. Hans lidenskab mærker man i hver enkel flaske; kraftig, fyldig, velsmagende og tanninrig – og vinen bliver kun bedre med tiden. Markerne er placeret i højdedragende omkring Montalcino. Druerne, som bliver dyrket her, er langt mere raffinerede end druerne fra lavlandet.