Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker om året. Med Denne Brunello, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15 år frem. Servér den til stegt fisk med fede s ... LÆS MERE
Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker om året. Med Denne Brunello, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15 år frem. Servér den til stegt fisk med fede saucer, kål og nødder eller rødt kød og fjerkræ. Åbn gerne vinen en times tid før, den skal serveres og servér ved 16 – 18 °c for at få den bedste oplevelse.
Fremstilling
Brunello di Montalcino 2011 lagres i mindst 4 år, heraf 2 på træfade. Den har en flot fløjlsrød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt, et strejf af vanilje og ristet mokka. Smagen er fyldig og fed, og længelevende. En superblød og afrundet Brunello
Producenten
Ill Poderuccio er et ultra-lille vineri i hjertet af Montalcino – en sand perle. Vinmanden Giorgio Giardi er en nobel italiensk herre, som ved mange års erfaring har lært at mestre Brunellovinens kunst. Hans lidenskab mærker man i hver enkel flaske; kraftig, fyldig, velsmagende og tanninrig – og vinen bliver kun bedre med tiden. Markerne er placeret i højdedragende omkring Montalcino. Druerne, som bliver dyrket her, er langt mere raffinerede end druerne fra lavlandet.