• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING
Muscat eller Moscato i Italien er navnet på en af ​​de ældste og mest udbredte druefamilier i verden. De druer, vi i dag kender som Muscat, menes at have sin oprindelse i Mellemøsten hvor de er blevet brugt til vinfremstilling siden de antikke grækere.
MEST SOLGTE VINE
 • SPAR 16%
  LÆS MERE …
  Piemonte
  Moscato d´ Asti, DOCG 2020
  La Tribuleira
  2020
  DKK135,00
 • SPAR 17%
  LÆS MERE …
  Alsace
  Muscat
  Aimé Stentz
  2016
  DKK115,00
Filter & sortering
FILTER NULSTIL

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

 • SPAR 16%
  LÆS MERE …
  Piemonte
  Moscato d´ Asti, DOCG 2020
  La Tribuleira
  2020
  DKK135,00
 • SPAR 17%
  LÆS MERE …
  Alsace
  Muscat
  Aimé Stentz
  2016
  DKK115,00
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Værd at vide om Muscat vin

Muscat druen spiller en vigtig rolle i mange vinregioner verden over.  Her optræder den i alverdens afskygninger, som sødmefuld dessertvin lige til perlende hvidvine med kant. Muscat vin er i særdeleshed blevet kendt gennem den prestigefyldte vinregion, Alsace. Her er det en af de såkaldte 7 alsace druer, som udover muscat vin, består af: Sylvaner, Riesling Gewürtzreminer, Pinot Noir, Pinot Blanc, Pinot Gris. I Alsace lavet man noget af verdens bedste Muscat vin. En vin som er helt perfekt med grønne Asparges.

Muscat vin I store træk

 Muscat navnet dækker over en kæmpestor druefamilie, med over 200 forskellige varianter. Det dækker over både spisedruer og druer brugt til vin. Muscat druen er let genkendelig, da den har en karakteristisk gul og til tider gul farve, som let skiller sig ud fra andre druesorter.

Blandt de mest anvendte typer af druesorten til muscat vin, er den Piemontinske variant, som primært anvedes til områdets mousserende vin, kendt under navnet Moscato d’asti, en let mousserende dessertvin.

Hvad kendetegner muscat vin?

Muscat vin har stor variation, afhængig af hvor vi verden det er fra, og dog er der nogle ting som går igen. Selvom druen som sagt, findes i 200 forskellige varianter, så er der en gennemgående citrusfrugt og pære aromaer, som man let for øje på.