Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Accordini Corvina Brut Rosé NV

Stykpris kr.175,00 Stykpris kr.149,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.149,00 FØR kr.175,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Accordini Igino, som også står bag denne Spumante, laver vin i absolut topklasse og deres vine høster med jævne mellemrum stor anerkendelser blandt anmeldere verden over. Selvom deres speciale er store rødvine, så er der ikke sparet på storheden i denne Spumante. Den er smukt Mousserende med milde b ... LÆS MERE

Accordini Igino, som også står bag denne Spumante, laver vin i absolut topklasse og deres vine høster med jævne mellemrum stor anerkendelser blandt anmeldere verden over. Selvom deres speciale er store rødvine, så er der ikke sparet på storheden i denne Spumante. Den er smukt Mousserende med milde bobler, lyte skær og udtryksfulde næse, der er markeret med noter af røde frugter. Lækker og frisk i munden. 

i 1821 begyndte Accordini Igino sin rejse i hjertet af Valpolicella, et område med en stor lidenskab og dybt forankret tradition for vinavl og vinfremstilling. Lidenskaben blev gjort mulig takket være en arv på små tre hektar vinmarker En mark, som i dag danner grundlag for deres store vine. Aromatiske vine med smag af tørrede frugter, en blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag. Deres succes vokser takket være Guido Accordini, Iginos søns som utrætteligt, forvalter vingården imod ønologisk innovation uden at glemme deres rødder.