fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Crémant d´Alsace, Cuvée Equinoxe

  • Aimé Stentz
DKK179,00 STYKPRIS DKK159,00 v. køb af 6 flasker

44 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK159,00 FØR DKK179,00

Druerne høstes på jævndøgnet

Cremant d’Alsace “Equinoxe” er en mousserende vin fra Alsace med anden gæring i flaske og ældning på bladet i 36 måneder. I harmonisk kompleksitet kan den udtrykke de lyse og blomstrende toner af Pinot Blanc, kombineret med strukturen og de intense frugtagtige aromaer af Pinot Noir. Vinens navn, “Equinoxe” betyder jævndøgn, hvilket er den dag druerne høstes.

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Druer Pinot Blanc, Pinot Noir.
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Dyrkning Økologisk
Serveringsforslag Sushi, eller uden mad.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.