Albarossa er en klon mellem Barbera og Nebbiolo di Dronero/Chatus skabt i 1938. Den kom aldrig rigtig i produktion, men producenten besluttede at give denne drue en mulighed på hans marker for at sætte et nyt præg på sit “vinkort”. Albarossa fremstår i denne vin med Barbera-druens karakteristiske fru ... LÆS MERE
Albarossa er en klon mellem Barbera og Nebbiolo di Dronero/Chatus skabt i 1938. Den kom aldrig rigtig i produktion, men producenten besluttede at give denne drue en mulighed på hans marker for at sætte et nyt præg på sit “vinkort”. Albarossa fremstår i denne vin med Barbera-druens karakteristiske frugtnoter og her også kraftfuld i sit indtryk men i en mere blød udgave end Barberas traditionelle friske frugtudtryk. Vin med masser af smag og integreret fadpræg efter 14 måneder på eg. Vinen kan drikkestempereret (15-18 grader) til lettere kød- og grillretter, pastaretter, risotto og lign.