fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08

Alsace

Alsace smagekassen

  • Aimé Stentz
DKK780,00 DKK625,00

En smagsoplevelse udover det sædvanelige!

Vinene i denne smagekasse er fra den velrenommerede producent Aimé Stentz. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, som sammen med sin mor, Jocelyne, driver vingården. Med deres kompromisløse indsats skaber de løbende nogle af verdens bedste vine. En af de absolut bedste producenter i Alsace!

Type Smagekasser
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Indehold 6 flasker
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Kassen indeholder:

1 fl. Riesling (Normalpris 130 kr)

Denne Riesling har en smuk farve, en fantastisk duft og en blød, behagelig smag af blomster og lyse frugter. Druerne er håndplukkede ved fuld modenhed, og bliver skånsomt presset lige efter ankomsten til kældrene. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Riesling er særligt velegnet til fisk og skaldyr.

1 fl. Pinot Blanc, Rosenberg (Normalpris 130 kr)

Farven er lys gylden med klar kant. I næsen har vinen en fyldig eksotisk frugt med både moden honningmelon, appelsinblomster, kvæde og vanilje. Smagen er intens og saftig med søde gule blommer, kandiserede citroner samt lime. I eftersmagen har den en nærmest olieret fylde, som bliver hængende på tungen.

1 fl. Pinot Gris (Normalpris 130 kr)

Stentz’ pinot gris kommer fra én enkelt mark, kun tilplantet med Pinot Gris. Aimé Stentz har nogle af de ældste stokke i marken og vinen er en af de mest fyldige og tætpakkede vine fra vingården. Hvis man vil teste hvor frugtig og kompleks en Pinot Gris kan blive, så skal man unde sig selv at smage Aimé Stentz Pinot gris!

1 fl. Muscat (Normalpris 130 kr)

I duften vælter det ud med aromatiske, frugtrige nuancer af modne spisedruer, passionsfrugt og akacieblomst. I smagen afslører vinen en god frugtsødme, men også masser af friskhed og bid. Eftersmagen er lang og intens. Ren nydelse! Muscat er født til både hvide og grønne asparges, og til asiatisk mad. Servér den også som aperitif eller til desserter med vanilje eller lys creme, frugttærter, is og sorbet.

1 fl. Gewurztraminer (Normalpris 130 kr)

Stilen på Gewurztraminer fra Aimé Stentz er udviklet gennem mange generationer – altid med det autentiske og elegante som overordnet mål. Vi anbefaler Gewurztraminer  til lyse retter, som Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste eller dessert.

1 fl. Sylvaner (Normalpris 130 kr)

Sylvaner  har en frisk gylden stråfarve med bouquet af citrus og hvide blomster. Den er åben og behagelig i smagen og en skøn “tørst-slukker”. Forfriskende, levende og let at drikke.

Alsace

Vinene fra Alsace er opkaldt efter druesorterne, og den slanke flaske er let genkendelig. Vinenes frugtige duft er typisk, og der er mange druesorter at vælge imellem. Kom bredt omkring Alsace i smag og type med denne smagekasse, med vine fra top producenten Aimé Stentz. Som et resultat af jordbunden og de forskellige Alsace druer, giver deres store udvalg mulighed for at alle kan finde en vin efter deres smag. Dette er også grunden til at man i dag kan finde vinene fra Aimé Stentz over det meste af verden.

Med venlig hilsen Oskar Buus
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.