Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Alsace smagekassen 7 flasker Aime Stentz

Stykpris Original price was: kr.1.043,00.Current price is: kr.925,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

En smagsoplevelse udover det sædvanelige! – Gratis leveret

Gør dig klar til en hvidvins oplevelse af de helt store! Vinene i denne smagekasse er fra den velrenommerede producent Aimé Stentz. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, som sammen med sin mor, Jocelyne, drive ... LÆS MERE

En smagsoplevelse udover det sædvanelige! – Gratis leveret

Gør dig klar til en hvidvins oplevelse af de helt store! Vinene i denne smagekasse er fra den velrenommerede producent Aimé Stentz. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, som sammen med sin mor, Jocelyne, driver vingården. Med deres kompromisløse indsats skaber de løbende nogle af verdens bedste vine. En af de absolut bedste producenter i Alsace!

Vi har samlet 7  flasker, en af hver af områdets i alt 7 druesorter.

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de 7 topklasse vine i vores nye smagekasse.

Alsace smagekassen indeholder:

1 fl. Aimé Stentz Riesling

Denne Riesling er udstyret med en yderest smuk farve, en fantastisk duft, lyse frugter og en blød behagelig smag af blomster. Druerne er håndplukkede ved fuld modenhed. Herfra bliver druerne skånsomt presset lige efter ankomsten til kældrene. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Riesling er særligt velegnet til fisk og skaldyr.

1 fl. Aimé Stentz Pinot Blanc

Farven er lys gylden med klar kant. I næsen har vinen en fyldig eksotisk frugt med både moden honningmelon, appelsinblomster, kvæde og vanilje. Smagen er intens og saftig med søde gule blommer, kandiserede citroner samt lime. I eftersmagen har den en nærmest olieret fylde, som bliver hængende på tungen. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke.

1 fl. Aimé Stentz Pinot Gris

Stentz’ Pinot Gris kommer fra én enkelt mark, kun tilplantet med Pinot Gris. Aimé Stentz har nogle af de ældste stokke i marken og vinen er en af de mest fyldige og tætpakkede vine fra vingården. En vin som i den grad tager Pinot Gris vintypen til sit fulde potentiale.

1 fl. Aimé Stentz Muscat

I duften vælter det ud med aromatiske, frugtrige nuancer af modne spisedruer, passionsfrugt og akacieblomst. I smagen afslører vinen en god frugtsødme, men også masser af friskhed og bid. Eftersmagen er lang og intens. Ren nydelse! Muscat er født til både hvide og grønne asparges, og til asiatisk mad. Servér den også som aperitif eller til desserter med vanilje eller lys creme, frugttærter, is og sorbet.

1 fl. Aimé Stentz Gewurztraminer

Stilen på Gewurztraminer fra Aimé Stentz er udviklet gennem mange generationer – altid med det autentiske og elegante som overordnet mål. Vi anbefaler Gewurztraminer  til lyse retter, som Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste eller dessert.

1 fl. Aimé Stentz Sylvaner

Sylvaner  har en frisk gylden stråfarve med bouquet af citrus og hvide blomster. Den er åben og behagelig i smagen og en skøn “tørst-slukker”. Forfriskende, levende og let at drikke.

1 fl. Aimé Stentz Pinot Noir

Denne dejlige Pinot Noir, har en let rød farve. Det er en frisk vin, med noter af stikkelsbær, hindbær, kirsebær, samt meget bløde tanniner. Et fantastisk match til det røde kød, grill-kød og charcuteri. Ligeledes fungerer denne vin også godt med orientalske retter, som lam, couscous og humus.

 

LandFrankrig
OmrådeAlsace
ProducentAime Stentz
TypeSmagekasser
Profil
Profil
Seks blandede vine fra Alsace
Dominerende smag
Kom hele vejen rundt om alle smagende i Alsace