Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Alsace vine
Vores leverandører

AIMÉ STENTZ, ALSACE - Frankrig

AIMÉ STENTZ · ALSACE · FRANKRIG

Aimé Stentz

Takket være blandt andet jordprøver, er det muligt at kende den jord, hvor vinen bliver dyrket. Det er vigtigt at kende jorden godt, da den forudsætter udbyttet af vinen. Vin i sandjord eller sandet granit, vil producere mindre end en vingård på ler-kalksten mergel. Dette forudsætter en sammenhæng mellem druesort og jord, men også en sammenhæng mellem eksponering, mikroklima, landskab og druesort. Aimé Stentz fodrer jorden, ikke vinstokkene direkte, som selv vil drage fordel af denne mangfoldighed gennem befrielse og assimilering af mineralske elementer.

Aimé Stentz kender sin jord godt, og det er et led i fremstillingen af deres formidable vine. Riesling, Sylvaner og Pinot Blanc når smukke løbetider i den første jord kategori, mens den sorte Pinot, Pinot Gris og Gewurztraminer vil, til at modnes med tæthed og velsmag, flytte på gulve 2. kategori, kaldet “tungere”. Dette skyldes, hvad angår fertilitet, at en finere analyse stadig er nødvendig, da alle kalkstener og lerarter ikke er ens.

Alle Aimé Stentz’ produkter er godkendt af Økologisk Landbrug. Faktisk har hele deres felt været i biologisk omstilling siden august 2007.

Den vigtigste ingrediens

Denne dynamik er “den vigtigste ingrediens” for at beherske vinstens styrke og dermed bekæmpe forebyggende sygdomme i vinstokken. Størrelsen er begrundet i henhold til hver fod. Vi sætter os villigt i en forebyggende risikostyring og den mindst interventionistiske mulighed: Alle vores fytosanitære produkter er godkendt af økologisk landbrug (hele feltet er i biologisk omstilling siden august 2007). Før høsten tages der 2 til 3 bærprøver til registrering af graden af ​​modning. Høsten med optimal modenhed er udelukkende manuel med sortering til fods. Lavere udbytter (ca. 10 til 15% mindre end de tilladte), moden og sunde druer ankommer i hele pneumatisk presse til tiden progressiv og blid presning af 4 til 8 timer eller deromkring, tillade os at have most ikke chaptalized hvor mineralelementerne i den faste del af bugten blev frigivet og migreret ind i saften.

Før de ankommer ved gravitation i glasbetonbeholdere, opdateres disse juice (mellem 10 og 15 °). De er således afklaret naturligt. Efter 12 til 24 timers statisk afvikling tegner vi disse saft. Takket være en kontrolleret gæring mellem 18 og 22 ° C opnår vi vin mere fedt og mere koncentreret. Modnet på fint læder i 6 måneder. Afklaring af vin om foråret. For sortvine, flaske efter 6 til 10 måneders aldring. For vine af jord, såvel som VT og SGN, aldring i lyn, hvor forbedringen af ​​vinen fortsætter med mikro-oxygenering. Flaske efter 12 til 15 måneders aldring.

Bortset fra klimatiske farer, hver nye årgang, opnår vi præcision, gennemsigtighed og frem for alt bekræfter vi smagsbalancen i vores vine. Gennem viden og jordbearbejdning (Living Vines medlem siden 1998, kort efter sin skabelse), vil mineralet hovedstad vores land udtrykke stærkere stadig: vores sidste tre årgange afspejler denne aromatisk kompleksitet og er fra dette synspunkt mere modent end tidligere årganger.

VIN FRA AIMÉ STENTZ
 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Lapo Berti

  Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Domaine Saint Siffren

  Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..