Barcarato er på 100% Barbera-druer fra kommunen Nizza-Monferato. Druerne plukkes på de ældste marker, hvor planterne har et godt og solidt rodnet, der når dybt ned og dermed bidrager til vinens behagelige aromaer. Da Barcarato kommer fra de bedste marker, er druerne allerede af høj kvalitet, hvilket ... LÆS MERE
Barcarato er på 100% Barbera-druer fra kommunen Nizza-Monferato. Druerne plukkes på de ældste marker, hvor planterne har et godt og solidt rodnet, der når dybt ned og dermed bidrager til vinens behagelige aromaer. Da Barcarato kommer fra de bedste marker, er druerne allerede af høj kvalitet, hvilket betyder, at vinen kun har behov for et års tid på Barrique (225-liters egetræsfade) samt 8 måneder på flaske før det lave tannin-niveau er udviklet til en rund, balanceret og intens smagsoplevelse. Barbera-druens karakteristiske frugt kombineret med tilstrækkelig afpasset fad har i Barcaroto affødt en drikkekmoden rødvin med masser af smag og krop. Vinen kan nydes mellem 18-22 grader.