Piemonte

Barolo 2008 Aurelio Settimo

Stykpris kr.349,00

På lager

Beskrivelse

Barolo 2008 Aurelio Settimo indeholder alt, hvad der er Barolo, med sin herlige og livlige tekstur og perfekte harmoni af smagsnuancer. Bouqueten er domineret af noter af vilde blomster og røde frugter. Det er vin for brede fans af Barolo, der foretrækker en særlig version, som ikke er for kraftig, ... LÆS MERE

Barolo 2008 Aurelio Settimo indeholder alt, hvad der er Barolo, med sin herlige og livlige tekstur og perfekte harmoni af smagsnuancer. Bouqueten er domineret af noter af vilde blomster og røde frugter. Det er vin for brede fans af Barolo, der foretrækker en særlig version, som ikke er for kraftig, men viser en afbalanceret personlighed fra områdets mest klassiske side.

Vingården Aurelio Settimoer et familiedrevet vinhus, der sætter en ære i at producere vine af høj kvalitet. Ejendommen ligger i landsbyen Castiglione Falletto, der er kendt som “Barolos hjerte”. Vinmarkerne er beplantet med Nebbiolo-druer, og jorden består hovedsageligt af kalkholdig mergelsten og ler-kalksten. Aurelio Settimo Winery blev grundlagt af Aurelio Settimo i 1921 og er gået i arv gennem generationer til hans søn Umberto, der i dag viderefører sin fars arv.

LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentAurelio Settimo
Alkoholindhold14,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Nebbiolo
Profil
Kraftig, tanninrig, høj syre
Dominerende smag
Læder, eg, vanilje
Madforslag
Rødt kød, pasta, vildt