Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Ca’Barun Barolo 2010, DOCG

Stykpris kr.399,95

Udsolgt

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Ca´Baruns Barolo 2010 er en klassisk, kraftfuld og krydret Barolo med flot længde. Den har intense noter af kirsebær, blomme og lakrids, og florale noter af både rose og viol. I eftersmagen kan du nyde de fornemme noter af læder og ristet eg, der sammen med et strejf af pomerans giver en forrygende ... LÆS MERE

Ca´Baruns Barolo 2010 er en klassisk, kraftfuld og krydret Barolo med flot længde. Den har intense noter af kirsebær, blomme og lakrids, og florale noter af både rose og viol. I eftersmagen kan du nyde de fornemme noter af læder og ristet eg, der sammen med et strejf af pomerans giver en forrygende helhed.

Barolo 2010 kan nydes til rødt kød eller modne oste

Castiglione Faletto er en af de 9 byer uden for Alba, som udgør Barolo området. Farven er dyb intens rubinrød med et lys orangefarvet skær. Duften er bred og intens af røde frugter kombineret med vanilje, kakao, krydderier og et strejf af lakrids. Smagen er tør, fyldig, barsk og robust, velafbalanceret med fine tanniner i harmoni med vinens struktur. Vi anbefaler at servere Ca’Baruns Barolo i store vinglas.

Efter høst foretages afstilkning, hvorefter der indledes maceration med flere daglige overpumpninger. Efter omstikning, lagres vinen på store franske egefade i omkring 2+3 år. aldres derefter i flaske i ca. 12 måneder inden vinen frigives for salg. Serverer vinen ved 18 ° C. Vinmark: Castiglione di Falletto, 350 m over havets overflade.

 

DruerNebbiolo
ProducentChâteau de Lisennes
Profil
Druer
Nebbiolo