Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Barolo Smagekasse Deluxe 2.0

Stykpris kr.2.299,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Oplev seks topanmeldte Baroloer fra mesterproducenter uden sidestykke! 

Lad dig forføre af en enestående rejse gennem de fortryllende vinmarker i Barolo. Dyk ned i en verden af sublim smag og dyb karakter, som kun Barolo kan levere. Denne eksklusive smagekasse præsenterer dig for ikke mindre end 6 ... LÆS MERE

Oplev seks topanmeldte Baroloer fra mesterproducenter uden sidestykke! 

Lad dig forføre af en enestående rejse gennem de fortryllende vinmarker i Barolo. Dyk ned i en verden af sublim smag og dyb karakter, som kun Barolo kan levere. Denne eksklusive smagekasse præsenterer dig for ikke mindre end 6 enestående Barolo-vine fra topproducenter, der er blevet hyldet af anmeldere verden over.

Tag med på en historisk og indtrængende oplevelse, hvor du vil opdage, hvorfor Barolo-vinen fortjener sin royale status. Forestil dig oldtidens babyloniske konger, der med et enkelt vrik i håndleddet kunne forvandle hele nationer og sætte dem i bevægelse. Sådan er Barolo-vinen, en legendarisk vin med en usammenlignelig indflydelse og betydning. Den er mere end blot en drikkelse – den er en ærefuld hyldest til vinens kraft.

Rejsen begynder med  Barolo Castiglione Faletto 2018 fra Azelia di Luigi Scavino. Her bydes du på en harmonisk oplevelse mellem frugtige aromaer og intense tanniner, der kendetegner denne ædle vin. Herefter  Barolo Guido Porro 2018 med sin kompleksitet og langvarige eftersmag.

Gå videre til Barolo Piero Benevelli 2018, der præsenterer en utrolig  moden Barolo med store tanniner. Glæd dig over Barolo Bosco Pierangelo 2018, der lokker med subtile noter af røde frugter og en forførende bouquet. Herfra går turen forbi Barolo Walter Viberti 2018 med masser af elegance og flotte noter af kirsebær, skovbund, og trøffel.

Afslut denne ekstraordinære rejse gennem Barolo-landskabet med Barolo Bricco San Pietro 2018. Lad dig forføre af denne vin med dens elegante tanniner og dybe, vedholdende smag, der minder om det bedste fra denne region.

Smagekassen indeholder:

1 fl. Barolo DOCG Castiglione Faletto 2018 Azelia di Luigi Scavino.

1. fl Barolo Guido Porro 2018.

1. fl. Barolo Piero Benevelli 2018.

1. fl.Barolo Bosco Pierangelo 2018.

1. fl Barolo Walter Viberti 2018.

1.fl. Barolo Bricco San Pietro 2018