Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Barolo Smagekasse Deluxe 3.0

Stykpris Original price was: kr.3.275,00.Current price is: kr.2.299,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Oplev seks topanmeldte Baroloer fra mesterproducenter uden sidestykke! 

Lad dig forføre af en enestående rejse gennem de fortryllende vinmarker i Barolo. Dyk ned i en verden af sublim smag og dyb karakter, som kun Barolo kan levere. Denne eksklusive smagekasse præsenterer dig for ikke mindre end 6 ... LÆS MERE

Oplev seks topanmeldte Baroloer fra mesterproducenter uden sidestykke! 

Lad dig forføre af en enestående rejse gennem de fortryllende vinmarker i Barolo. Dyk ned i en verden af sublim smag og dyb karakter, som kun Barolo kan levere. Denne eksklusive smagekasse præsenterer dig for ikke mindre end 6 enestående Barolo-vine fra topproducenter, der er blevet hyldet af anmeldere verden over.

Tag med på en historisk og indtrængende oplevelse, hvor du vil opdage, hvorfor Barolo-vinen fortjener sin royale status. Forestil dig oldtidens babyloniske konger, der med et enkelt vrik i håndleddet kunne forvandle hele nationer og sætte dem i bevægelse. Sådan er Barolo-vinen, en legendarisk vin med en usammenlignelig indflydelse og betydning. Den er mere end blot en drikkelse – den er en ærefuld hyldest til vinens kraft.

I smagekassen skal smage klassikere som Barolo Piero Benevelli 2018, der leverer en utrolig  moden Barolo med store tanniner. Glæd dig over Barolo Bosco Pierangelo 2018, der lokker med noter af røde frugter og en forførende bouquet. Barolo Walter Viberti 2018 med masser af elegance og flotte noter af kirsebær, skovbund, og trøffel. Oplev Ca’Barun Barolo 2017 med sin brede og intense duft af røde frugter kombineret med vanilje, kakao, krydderier og et strejf af lakrids, samt den velafbalancerede Cascina Sòt Barolo 2018 med fine tanniner i harmoni med vinens struktur. Afslut denne ekstraordinære rejse gennem Barolo-landskabet med Barolo Bricco San Pietro 2018. Lad dig forføre af denne vin med elegante tanniner og dybe vedholdende smag, der trækker på det bedste fra regionen.

Smagekassen indeholder:

1 fl. Ca’Barun Barolo 2017

1. fl. Cascina Sòt Barolo 2018

1. fl. Barolo Piero Benevelli 2018.

1. fl.Barolo Bosco Pierangelo 2018.

1. fl. Barolo Walter Viberti 2018.

1.fl. Barolo Bricco San Pietro 2018