Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Châteauneuf du Pape

Domaine Saint Siffren Chateauneuf du Pape 2020

Gennemsnitlig score
9,0
Stykpris kr.269,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Topscore på Vivino med 4,1 og 1700+ anmeldelser

Domaine Saint Siffren laver Châteauneuf-du-Pape, som du aldrig har oplevet det før. Cyril, som leder produktionen, mestrer bæredygtige vindyrkningsteknikker og går ikke på kompromis med noget! Hvis du har planer om, at middagen skal være noget helt sær ... LÆS MERE

Topscore på Vivino med 4,1 og 1700+ anmeldelser

Domaine Saint Siffren laver Châteauneuf-du-Pape, som du aldrig har oplevet det før. Cyril, som leder produktionen, mestrer bæredygtige vindyrkningsteknikker og går ikke på kompromis med noget! Hvis du har planer om, at middagen skal være noget helt særligt i den nærmeste fremtid, er denne Chateauneuf-du-Pape 2020 et enestående akkompagnement, som ikke vil gå ubemærket hen.

Denne Châteauneuf-du-Pape har en uimodståelig lys rubinrød farve, med en fyldig næse af sorte frugter, sort trøffel og røget urter. Der er tale om en kraftfuld og fyldig vin med silkebløde tanniner, perfekt til rødt kød og vildt.  Kan drikkes nu, eller gemmes i mange år! Træk gerne vinen op et par timer før servering.  Vinifikation foregår ved delvis afstilkning af drueklaserne, druerne knuses let for at starte gæringen, som fortsætter i gæringsbeholdere af beton ved kontrollerede temperatur i 24 dage. Modningen tager 12 måneder på egefade efterfulgt af 12 måneder i ståltanke. 

LandFrankrig
OmrådeRhône
ProducentDomaine Saint Siffren
Årgang2017
Alkoholprocent14,5 % Vol
ServeringsforslagRødt kød og modne oste
Profil
Druer
Mourvedre, Cinsault, Shiraz/Syrah, Grenache
Profil
Kraftfuld med blød kerne og medium syre
Dominerende smag
Sorte frugter, sort trøffel og røget urter