fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Frankrig er uden sammenligning verdens største vinland, med over 800.000 hektar vin, fordelt i 13 overordnede områder. Fransk vin historie strækker sig over 2000 år og gør Frankrig til pionerer indenfor for faget. De ældgamle traditioner indenfor Fransk vin og verdensberømte vine, giver dem deres store anerkendelse i vinverdenen i dag.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser 1–18 af 56 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Værd at vide om fransk vin

I Frankrig blev grundlaget for deres magtfulde stilling som vinproducent allerede lagt i middelalderen. I en tid hvor vinen i de fleste andre europæiske lande stadig var ren småhandel med billige masseprodukter, blev vin fra Frankrig hurtigt landets vigtigste eksportvare.

Geografi, klima og jordbund er grundstenen i fransk vin

Med sine store geologiske og klimatiske forskelle er Frankrig et af verdens mest varierede vinlande. Hver af de fjorten regioner repræsenterer en vinkultur, som er udviklet gennem århundreder. I hver region har plantesorterne og dyrkningsmetoderne udviklet sig under de forskellige naturlige betingelser. I Alsace hvor Rhinen skaber et meget gunstigt klima, og de solvendte skråninger overmodner druerne, og fugtigheden stiger op fra flodløbende i dalsænkningerne, som alt sammen begunstiger den ædle råddenskab som giver regionens største vine.  Alsace er som skabt til vindyrkning da den mellemste del af en bjergkæde for 50 millioner år siden sank sammen.  her blev Vogesernes profil stående i vest, mens Schwartzwald blev dannet i øst.

Fransk vin I dag

I nyere tid har Fransk vin gjort store fremskridt på alle niveauer, fra de mest ydmyge og beskedne til mest aristokratiske. God og fantastisk vin fra Frankrig bliver produceret i alle vinavlende regioner, og i de klassiske distrikter findes der stort set ikke nogen dårlige årgange længere. Fransk vin handler i sin essens om kvalitet fremfor kvantitet – utvivlsomt ansporet af konkurrence fra den stigende kvalitet i vinproduktionen verden over, især de nye vinlande. Fransk vin og dens mangfoldighed er bemærkelsesværdig og deres gennemførthed forbløffende. Hele det franske vineventyr var ikke muligt uden den magiske forbindelse mellem Klima og geografi.

De bedste vin regioner i Frankrig

Det er vanskeligt at lave et udpluk af det bedste vin fra Frankrig, men mange vinkyndige ville nok begynde ved Bordeaux. Bordeaux er et meget centralt område inden for fransk vin. Den har sat standarden for vin verden over. Mange har de kældermæssige færdigheder, som der anvendes fra New Zealand til Mosel, er udarbejdet og forfinet her.

Hvidvin fra Frankrig

Det er ingenlunde nemmere at udvælge det bedste hvide vin fra Frankrig, men et område som har en særlig plads i danskernes hjerte, er Alsace. Alsace er et forbillede inden for Fransk vin. Vindyrkning her i området, er dybt inspireret af Bourgognes enkeldrue vine. Alsace er blandt det vin fra Frankrig, som flest danskere kender til og drikker hyppigts. I sær den frugtige og mineralske Riesling fra Alsace.

Mousserende vin fra Frankrig

De franske bobler er også kendt verden over, mest af Champagne. En topkvalitets Mousserende vin fra Frankrig. Champagne og er en rigtig luksus drik, som skal nydes med Caviar eller østers. Udover Champagne er Frankrig også kendt for Crémant, som ligesom Champagne er Mousserende vin fra Frankrig. I særdeleshed Alsace og Bourgogne er kendt for deres Crémant, som ofte laves ud fra forbilledet i Champagne.