• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Classico, Le Bessole 2018

  • Accordini Igino
  • 2018
DKK149,95
PÅ LAGER

i 1821 begyndte Accordini Igino deres rejse i hjertet af Valpolicella. Et område med en stor lidenskab og dybt forankret tradition for vinavl og vinfremstilling. Deres lidenskab blev gjort mulig, takket være en arv på små tre hektar vinmarker, hvis vin på det tidspunkt kun blev produceret til eget forbrug. På det tidspunkt plejede familien at bruge deres ferie i denne Cru-mark, kaldet “Le Bessole”. En mark som i dag, danner grundlag for deres store vine. Aromatiske vine med smag af tørrede frugter, blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag. Deres succes vokser takket være Guido Accordini, Iginos søns som utrætteligt, forvalter vingården mod ønologisk innovation, uden at glemme deres rødder. Som følge af Guido konstante omhu og opmærksomhed producerer vingårdens vinmarker kun druer af højeste kvalitet. Kun de bedste af druerne bruges til at lave deres traditionelle Valpolicella-vine.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Årgang 2017
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella, Rossignola
Alkoholprocent 15 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 18-20° C
Serveringsforslag Grillet kød, modne oste.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Vækst og modning af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola druesorter er løbende overvåget for at garantere den høje kvalitet. Ved hjælp af tekniske tilpasninger, har Accordini reduceret deres pesticidforbrug og samtidig minimeret fordampning fra markerne. Udover de oprindelige tre hektar ejer Accordini Igino Winery i øjeblikket 35 hektar vinmarker. Deres passioneret hjerter fortsætter med at slå i San Pietro i Cariano, blandt Verona-bakkerne kun få minutter fra Verona centrum. Her kombineres tønder og træ med moderne linjer, der byder gæsterne velkommen på en komfortabel og uformel placering, hvor man kan smage Accordini Igino-vine, med den skønne lokale mad.

 

 

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.