Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Garbole Hatteso Amarone Della Valpolicella Riserva 2011

Stykpris Original price was: kr.1.249,00.Current price is: kr.1.049,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

“Oplev Elegance og Perfektion: Hatteso Riserva 2011 – En Amarone i Verdens Top 1 Procent!”

Hatteso Riserva 2011 er en vin, der tilhører vinverdenens elite og nyder anerkendelse for sin frugtighed og fylde. Ifølge Vivino vurderes denne Amarone at være blandt de øverste 1 pro ... LÆS MERE

“Oplev Elegance og Perfektion: Hatteso Riserva 2011 – En Amarone i Verdens Top 1 Procent!”

Hatteso Riserva 2011 er en vin, der tilhører vinverdenens elite og nyder anerkendelse for sin frugtighed og fylde. Ifølge Vivino vurderes denne Amarone at være blandt de øverste 1 procent af vine i verden.

Den dybe rubinrøde farve med lilla nuancer, der nærmer sig bourgogne, indikerer en vis raffinement. Aromaen er intens og gennemtrængende, præget af modne frugter, røde bær og blomster. Duften er kompleks med noter af krydderier, aromatiske urter, marmelade og blomme. Smagen er rig og saftig med nuancer af sur kirsebær og en eftersmag af moden underskov.

Vinens optimale serveringssituation er ved velsmagende retter med rødt kød som stege, især når de ledsages af skarpe, aromatiserede saucer. Den går også godt sammen med vildt og krydret ost. Hatteso kan dog også nydes alene i særlige øjeblikke.

Denne vin er et resultat af en appassimentoproces, der strækker sig over 90 dage. Efter denne proces modnes vinen yderligere i 7 år i barriques og yderligere 1 år i flasken, inden den frigives. Denne omhyggelige proces bidrager sandsynligvis til vinens komplekse karakter og dybde.

Alkoholprocent15.5 % vol.
Profil
Druer
Rondinella, Corvina Veronese