Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Bordeaux

Château de Lisennes L’Esprit 2010

Stykpris kr.299,00 Stykpris kr.199,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.199,00 FØR kr.299,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Lisennes bedste årgang!

Stor vin fra Bordeaux med mange år på bagen. Årgang 2010 er Chateau de Lisennes bedste årgang!

Druerne til Lissenes’ Bordeaux Superior er udvalgte fra deres bedste stokke. Den kendetegnes ved dens bløde gane, smeltede tanniner, og med en god balance mellem træ og fr ... LÆS MERE

Lisennes bedste årgang!

Stor vin fra Bordeaux med mange år på bagen. Årgang 2010 er Chateau de Lisennes bedste årgang!

Druerne til Lissenes’ Bordeaux Superior er udvalgte fra deres bedste stokke. Den kendetegnes ved dens bløde gane, smeltede tanniner, og med en god balance mellem træ og frugt. En imponerende og lovende vin. Vinen er modnet i 12 måneder på egefade, hvilket skaber en intens, harmonisk, og elegant vin, med nuancer af ristet kaffe og sorte frugter. Merlot udgør størstedelen af druerne, og suppleres af Cabernet Franc, en typisk sammensætning for området. Druerne kommer fra nogle af Lisennes yngre stokke på 35 år. Efter fermentering modnes vinen i 12 måneder på ny fransk eg. Voilà, en dejlig vin er født!.

Château de Lisennes

Château de Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc Soubie. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne, ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima, hvor foråret kommer tidligt, somrene er varme, og vintrene milde. Dette bidrager til nogle enormt elegante vine. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux. Det meste af jorden her er ler- og kalkholdig, hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

Som enhver anden håbefuld søn, arbejder Jean-Luc hårdt og med store ambitioner. Han arbejder med stor vinkyndig indsigt, og intet er overladt til tilfældighederne. Hans store indsats blev for alvor belønnet i 2009, da Château Lisennes blev certificeret økologisk. Han nævner stolt, at Château Lisennes var den første vinmark certificeret økologisk i området.