fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Bordeaux

L´esprit, Grand vin de Bordeaux

  • Château de Lisennes
  • 2010
DKK200,00 STYKPRIS DKK189,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere DKK189,00 FØR DKK200,00

Lisennes bedste årgang!

Stor vin fra Bordeaux med mange år på bagen. Årgang 2010 er Chateau de Lisennes bedste årgang!

Druerne til Lissenes’ Bordeaux Superior er udvalgte fra deres bedste stokke. Den kendetegnes ved dens bløde gane, smeltede tanniner, og med en god balance mellem træ og frugt. En imponerende og lovende vin. Vinen er modnet i 12 måneder i egetræs tønder, hvilket skaber en intens, harmonisk, og elegant vin, med nuancer af ristet kaffe og sorte frugter. Merlot udgør størstedelen af druerne, og suppleres af Cabernet Franc, en typisk sammensætning for området. Druerne kommer fra nogle af Lisennes yngre stokke på 35 år. Efter fermentering modnes vinen i 12 måneder på ny fransk eg. Voilà, en dejlig vin er født!.

Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Château de Lisennes
Årgang 2010
Druer Cabernet Franc, Merlot
Alkoholprocent 12,5% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemp. 16 grader
Serveringsforslag Lam, fjerkræ, oksekød
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Château de Lisennes

Château de Lisennes drives i dag af 12. generationen, Jean-Luc. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne, ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima, hvor foråret kommer tidligt, somrene er varme, og vintrene milde. Dette bidrager til nogle enormt elegante vine. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux. Det meste af jorden her er ler- og kalkholdig, hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

Som enhver anden håbefuld søn, arbejder Jean-Luc hårdt og med store ambitioner. Han arbejder med stor vinkyndig indsigt, og intet er overladt til tilfældighederne. Hans store indsats blev for alvor belønnet i 2009, da Château Lisennes blev certificeret økologisk. Han nævner stolt, at Château Lisennes var den første vinmark certificeret økologisk i området.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.