Denne økologiske Particella 14, Extra Jomfru Olivenolie er fra den kolde presning af oliven fra de hundredeårige oliventræer, der findes i La Spinosas “Particella 14”. En særlig parcel, hvor jordeksponeringen er optimal til dyrkning af oliven. Ekstra-jomfru olivenolie herfra er udelukken ... LÆS MERE
Denne økologiske Particella 14, Extra Jomfru Olivenolie er fra den kolde presning af oliven fra de hundredeårige oliventræer, der findes i La Spinosas “Particella 14”. En særlig parcel, hvor jordeksponeringen er optimal til dyrkning af oliven. Ekstra-jomfru olivenolie herfra er udelukkende produceret på Leccino sorten. ”Vi har valgt at arbejde med denne olivensort, for at gøre dens fantastiske karakteristika tydeligere,” forklarer Claudia Caccetta fra La Spinosa. Dette er en meget delikat olie, der er egnet til at krydre alle retter. Olien har en meget karakteristisk mild og afrundet smag.
Denne økologiske Particella 14, Extra Jomfru Olivenolie er fra den kolde presning af oliven fra de hundredeårige oliventræer, der findes i La Spinosas “Particella 14”. En særlig parcel, hvor jordeksponeringen er optimal til dyrkning af oliven. Ekstra-jomfru olivenolie herfra er udelukkende produceret på Leccino sorten. ”Vi har valgt at arbejde med denne olivensort, for at gøre dens fantastiske karakteristika tydeligere,” forklarer Claudia Caccetta fra La Spinosa. Dette er en meget delikat olie, der er egnet til at krydre alle retter. Olien har en meget karakteristisk mild og afrundet smag.