• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Piemonte

Vermouth di Torino

  • Ca' Barun
DKK210,00
PÅ LAGER

Denne sublime Vermouth di’ Torino laves på Ca Baruns aromatiske Freisa vin , som bliver videre forarbejdet til Vermouth. I den proces tilsættes der ca. 14% sukker, og en symfoni af urter og krydderier.

Brugen af urter og krydderier giver en betydelig intensitet og det opfattes straks, at der er tale om en vermouth med ”krop” hvor noterne af appelsinskal og salvie træder tydeligt frem. Man fornemmer en klassisk næsten ”old school” rød vermouth med noter af kirsebær, appelsin og salvie. Bitre urter dominerer over krydderier, men b den sure, men delikate ribs og friskheden af sød appelsin. Generelt er smagen intens, men også temmelig blød. Denne Vermouths stærke personlighed skyldes også basisvinen, Langhe Freisas, livlige natur.

Land Italien
Område Langhe
Producent Ca' Barun
Druer Freisa
Flaskestørrelse 750 ml
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Vermouth kan nydes afkølet eller ved stuetemperatur.

Vermouthen er klar til at drikkes når den bliver frigivet. Den kan sagtens holde sig 5-10 år. Åbner man en flaske vermouth kan den holde sig i op til flere måneder uden at miste karakter

Brugt historisk som en ingrediens i det italiensk køkken f.eks. i den klassiske bouillon og i desserter. Vermouthen kan nydes til en god chokolade. En aldrig banal, men altid speciel kombination, er en god Piemonte-gianduiotto chokolade, der bringer os tilbage med sød nostalgi til det gamle og majestætiske Torino.

Vermouth er populær til at blande i drinks, herunder bl.a. Negroni, Negroni Sbagliatto, Manhattan, Americano.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.