Brunello di Montalcino 2013 fra Il Grappolo er bestemt og intens, fyldig og med en langvarig finish, Med en øjeblikkelig tiltalende bouquet og rolig fornemmelse i munden. En helt unik Brunello, som udelukkende fremstilles af håndplukkede Sangiovese-druer fra nogle af Montalcionos bedste marker.
Frem ... LÆS MERE
Brunello di Montalcino 2013 fra Il Grappolo er bestemt og intens, fyldig og med en langvarig finish, Med en øjeblikkelig tiltalende bouquet og rolig fornemmelse i munden. En helt unik Brunello, som udelukkende fremstilles af håndplukkede Sangiovese-druer fra nogle af Montalcionos bedste marker.
Fremstilling foregår ved en omhyggelig, temperaturstyret fermentering, og modning i mindst 24 måneder i mellemstore egefade. Herefter får den mindst 4 måneders flaskelagring.
Il Grappolo
Tenuta Il Grappolo er tilplantet med Sangiovese. Omkring 25 hektar vinstokke i ca. 300 meters højde på sydvestlige skråninger. Vinmarkerne har optimal eksponering, et tempereret klima påvirket af det nærliggende hav, med varme, tørre somre og konsekvente brise samt den toscanske stenrige skistosejord, bestående af nedbrudte klipper af galestro, alberese og sandsten. Disse betingelser sikrer en ideal modning af klaserne og giver Il Grappolo’s vine deres rige smag og elegance.
Producent | Il Grappolo |