Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Aurelio Settimo Barolo Rocche Dell’Annunziata 2015

Stykpris Original price was: kr.450,00.Current price is: kr.349,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barolo 2015 fra Aurelio Settimo er en meget anerkendt rødvin, der produceres i Piemonte-regionen i Italien. Denne vin er lavet af Nebbiolo-druen, som er kendt for sin kraftige, tanninholdige smag og høje syreindhold. Barolo 2015 Aurelio Settimo er lagret i to år på egetræsfade, hvilket giver den en ... LÆS MERE

Barolo 2015 fra Aurelio Settimo er en meget anerkendt rødvin, der produceres i Piemonte-regionen i Italien. Denne vin er lavet af Nebbiolo-druen, som er kendt for sin kraftige, tanninholdige smag og høje syreindhold. Barolo 2015 Aurelio Settimo er lagret i to år på egetræsfade, hvilket giver den en rig og kompleks smagsprofil med noter af kirsebær, læder og tobak. Vinen har en dyb, rubinrød farve og en fyldig tekstur, hvilket gør den til et perfekt match til kraftige kødretter eller modne oste. Alt i alt er Barolo 2015 Aurelio Settimo en premium vin, der er meget eftertragtet af vin-entusiaster og samlere.

Vingården Aurelio Settimoer et familiedrevet vinhus, der sætter en ære i at producere vine af høj kvalitet. Ejendommen ligger i landsbyen Castiglione Falletto, der er kendt som “Barolos hjerte”. Vinmarkerne er beplantet med Nebbiolo-druer, og jorden består hovedsageligt af kalkholdig mergelsten og ler-kalksten. Aurelio Settimo Winery blev grundlagt af Aurelio Settimo i 1921 og er gået i arv gennem generationer til hans søn Umberto, der i dag viderefører sin fars arv.