Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :

Molino Ausario Agricola Barbaresco 2019

Molino Ausario Barbaresco Agricola 2019 er en vin, der med stor karakter og elegance. Årgang 2019 er et imponerende eksempel på hvor meget en god Barbaresco har at byde på! Med denne årgang får du en dyb og rig vin, med koncentreret af smag i hver dråbe.

Corteforte Concentus - En hyldest til grillet, rødt kød!

Corteforte har med denne skønhed bevidst valgt at kombinere de traditionelle druer; Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara for at opnå en mere organiseret, mere tannisk og mere frugtig vin med mange dybe nuancer af mørk frugt, som vi kender fra Valpolicella. Den robuste struktur i Concentus gør den velegnet til retter med en stærk eller krydret smag.
GRATIS DAG-TIL-DAG LEVERING
Fri levering fra første flaske
100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti
EGEN VINIMPORT
Vi importerer direkte fra vingården
PERSONLIG RÅDGIVNING
Live chat med vores vin aficionado
     
Domaine Jean Chauvenet Nuits-Saint-Georges 1er Cru “Rue de Chaux” 2021

Ugens anbefaling

 • Vi har fået tildelt nogle kasser af denne dyrbare vin og kan ikke vente med at dele den med dig. Domaine Jean Chauvenet Nuits-Saint-Georges Rue de Chaux er en uimodståelig 1er Cru’er med vilde noter allerede nu! Domaine Jean Chauvenet..

  Druer
  Pinot Noir
  Dominerende smag
  Skovbund, mørke bær, eg
  Madforslag
  Grillet mad, sommersalater
Viden om vin

Dekantering af vin

Vin skal opfostres med omhu for at udfolde dens potentiale. Et trick på vejen til den helt gode vinoplevelse er dekantering af vin. Dekanteringen er fordelagtig for både gamle og yngre vine, ligesåvel som for både røde og hvide vine. Enhver vin, også champagne, kan dekanteres. Prøv det, og læg mærke til forskellen. Efterlad dog ikke vinen på karaffel natten over – den bliver hurtigere ”træt” i en karaffel end i en flaske.
E-gavekort til vinelskere

Buusvine digitalt gavekort

E-gavekort til vinelskere

Overrask dine nærmeste vinentusiaster med vores digitale gavekort til vinoplevelser! Med dette digitale gavekort får modtageren frihed til at vælge deres favoritvin, leveret med lethed og bekvemmelighed. Giv en smagsoplevelse i gave med vores digitale gavekort - en hyldest til vinelskere og de gode stunder!
Vine direkte fra vingården

Tjek vores tilbud