• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING
Historierne er mange fra Elba, italiens tredje største ø, beliggende ud for Piombino på støvlelandes vestkyst. Allerede i oldtiden omtaler Plinius den Ældre Elbavinene ”Vini farax” som vine af en ”robust og kraftig karakter”.
Filter & sortering
FILTER NULSTIL

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

 • SPAR 10%
  LÆS MERE …
  De Store Italienere 2.0
  Smagekasser
  DKK1.990,00
 • LÆS MERE …
  Elba
  Centopercento DOC
  Arrighi
  2018
  DKK149,95
 • LÆS MERE …
  Elba
  Tresse Anfora Rosso IGT
  Arrighi
  2016
  DKK299,00 DKK199,00 V. KØB AF 6 FLASKER
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Vin fra Elba

Dette har udgangspunkt i øens jernholdige jord. Napoleon Bonaparte som havde et tvunget ophold på øen i 1814 fattede straks interesse for øens vinavl, og moderniserede på forbavsende kort tid produktionen.

Ved sin afrejse til Paris skrev Napoleon at han ”fandt øens indbyggere stærke og sunde fordi øens vin giver dem styrke og et godt helbred”. Uden at vide om denne ”Jern Henrik” tilstand stadig gælder så er det dog en kendsgerning at indehaveren af ”vores” vingård på Elba Antonio Arrighi har vundet adskillige ”Iron-man” løb. Rødvin fra Elba er gennem årene blevet mere mildt og frugtagtig. På vingården Arrighi laver man både traditionel vin og eksperimenter med andre produktionsformer. Ikke nye former men gamle anerkendte produktionsmetoder.