Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini’s hånd. Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen. Det er en tung rødvin med fantastisk struktur, masser af kompleksitet og fremragende ba ... LÆS MERE
Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini’s hånd. Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen. Det er en tung rødvin med fantastisk struktur, masser af kompleksitet og fremragende balance samt sarte tanniner. Det perfekte match til retter med masser af smag såsom grillet kød, lagrede oste og mørk chokolade.
Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini’s hånd. Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen. Det er en tung rødvin med fantastisk struktur, masser af kompleksitet og fremragende balance samt sarte tanniner. Det perfekte match til retter med masser af smag såsom grillet kød, lagrede oste og mørk chokolade.
Fremstilling
Druerne til denne Amarone kommer fra Corno Marani, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol. Corno Marni laves på Appasimento medtoden, hvor druerne første tørres i 3 måneder inden de presses. Vinen fermenteres herefter i 30 dage for dernæst at komme på fine franske egetræstønder i 15 måneder inden den kommes på flaske.
Om Producenten
Eventyret med Accordini Igino begyndte i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen, og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.
Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, der også lægger navn til vineriet, og som, udover at kunne bryste sig af at være én af verdens førende vinmagere også har et skarpt øje for tidens krav. Han er i den grad foretagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.
Serveringstemperatur: 18 – 20 grader