Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Accordini, Igino Amarone della Valpolicella 2016, Riserva

Stykpris kr.849,00 Stykpris kr.599,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.599,00 FØR kr.849,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Intensitet, Fylde Og 60 Måneder I Egetræsfade!

Accordini har skabt adskillige legendariske Amaroner, og her præsenterer vi en af vores absolutte favoritter. Denne årgang af Amarone Riserva er blevet tildelt imponerende 95 point af Luca Maroni, den førende guru inden for italiensk vin. Vinen har modn ... LÆS MERE

Intensitet, Fylde Og 60 Måneder I Egetræsfade!

Accordini har skabt adskillige legendariske Amaroner, og her præsenterer vi en af vores absolutte favoritter. Denne årgang af Amarone Riserva er blevet tildelt imponerende 95 point af Luca Maroni, den førende guru inden for italiensk vin. Vinen har modnet i egetræsfade i hele 60 måneder, efterfulgt af yderligere 24 måneder på ståltanke – en nødvendig proces for at opnå Riserva-status.

Amarone Riserva som denne kræver en smule modspil, og derfor anbefaler vi at tage de store grillknive i brug og besøge slagteren for en lækker bøf! Vinen imponerer med sin kraftfulde karakter, dybe mørke farve og fyldige smag, der byder på nuancer af sorte og røde frugter, sorte oliven og en intens finish. Alt i alt en mulighed for en vinoplevelse i særklasse.

Riserva er en officiel betegnelse for DOC- og DOCG-vine, der har undergået en vis lagringstid. Denne periode varierer fra vin til vin, og der er ikke nødvendigvis et krav om fadlagring. For at opnå riserva-status stilles der krav til højere alkoholprocent samt lavere høstudbytte.

Accordini Igino, Valpolicella, Italien Historien om Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini-familie arvede en 3 hektar stor vinmark, kendt som “Le Besolle.” Det er på denne mark, at deres rejse fra drue til flaske begynder, og top Amaronerne bliver skabt. Siden da er der sket meget, og Accordini råder nu over 35 hektar af den dyrebare Valpolicella-jord.

Dette skyldes det seneste slægtled i deres historie, nemlig Guido Accordini, søn af Igino Accordini, som også giver navn til vineriet. Udover at være en af verdens førende vinmagere har han også et skarpt øje for nutidens krav. Han er hjertet og sjælen i virksomheden, og det er ham, der med åbne arme og vin i begge hænder byder dig velkommen, når du besøger dem i deres nye faciliteter.

 

LandItalien
OmrådeValpolicella
ProducentAccordini Igino
TypeAmarone
Årgang2016
Alkoholprocent15.5% vol.
DruerCorvinone, Corvina, Rondinella og Oseleta.
Serveringstemperatur18-20°C.
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Corvina, Corvinone & Rondinella
Profil
Fyldig, Medium tør, runde tanniner
Dominerende smag
Røde frugter, chokolade og mandler
Madforslag
Rødt kød og modne oste