Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2020

Stykpris kr.549,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Den billedskønne årgang 2020 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ​​ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot. På ganen er den frisk og livlig med tilpas mængde syre. Den har noter af tr ... LÆS MERE

Den billedskønne årgang 2020 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ​​ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot. På ganen er den frisk og livlig med tilpas mængde syre. Den har noter af tranebær, hindbær, sort peber og cedertræ. Tanninerne er bløde.

Vinen blev lagres i 16 måneder på franske og orientalske egetræsfade, hvoraf cirka en fjerdedel er nye.

Et af de mest ikoniske og mest kendte vinhuse i Napa Valley. Dette skyldes nærmest udelukkende englænderen Stephen Spurier, der drev en lille vinforretning og vinskole i Paris. Han overtale de fineste folk i den franske vinbranche til at afholde en blindsmagnings konkurrence mod de  amerikanske vine i 1976. Lang historie kort, så vandt amerikanerne til alles overraskelse over de franske på både hvidvins og rødvins siden… Den hvide, som vandt, var Chateau Montelena. I 2008 blev historien genfortalt i filmen Bottleshock med Allan Rickman i hovedrollen som Stephen Spurrier.

Montelena laver fremragende vine i høj kvalitet – paradoksalt nok i en lidt fransk stil, men samtidig med det Napa præg som den vulkanske jordbund og det Californiske klima tilfører vinene. Skal du lave din egen Europa mod USA smagning er Montelena et absolut must.

Profil
Druer
Cabernet Sauvignon