”Il Montino” kommer fra en enkelt parcel på La Colombera marken i Vho. Den befinder sig i 250 meters højde og er perfekt beliggende med gamle vinstokke. Efter en blød presning og en dekantering af mosten gærer druerne ved en kontrolleret temperatur på 18 ° C. Derefter modnes vinen i rustfri ståltank ... LÆS MERE
”Il Montino” kommer fra en enkelt parcel på La Colombera marken i Vho. Den befinder sig i 250 meters højde og er perfekt beliggende med gamle vinstokke. Efter en blød presning og en dekantering af mosten gærer druerne ved en kontrolleret temperatur på 18 ° C. Derefter modnes vinen i rustfri ståltanke på den de døde gærceller i ca. 9 måneder, før den tappes på flaske.
Næsen åbner med en intens og kompleks buket med antydninger af fersken, beriget med behagelige dufte af akacieblomster. Meget intens. I munden er det tørt, varmt og behageligt blødt. Vinen har en afbalanceret krop med en mineralsk robust og vedvarende dyb struktur med noter af honning og fersken.