Druerne høstes manuelt for efterfølgende at blive hængt til tørre på stålwire i 80 dage for at følge den lokale tradition for tørring. Macerationen (processen hvor druerne ligger i blød i deres egen saft og skal, og trækker smag, farve og tanniner ud) finder sted i ståltanke. Vinen videreudvikles ef ... LÆS MERE
Druerne høstes manuelt for efterfølgende at blive hængt til tørre på stålwire i 80 dage for at følge den lokale tradition for tørring. Macerationen (processen hvor druerne ligger i blød i deres egen saft og skal, og trækker smag, farve og tanniner ud) finder sted i ståltanke. Vinen videreudvikles efterfølgende i franske egetræsfade i 60 måneder, hvorefter den kommer på flaske.
Vinen dekanteres nydes bedst ved 18 grader og kan gemmes i 10-15 år under ordentlige forhold. Kan du lide Merlot med dens semikrydrede finesser, så er der luksus i sigte med denne velintegrerede vin. Med 60 måneder på fad, så har Merlot-druerne fået lov til at udvikle deres smag af moden frugt.