Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Bourgogne, Vosne-Romanée

René Cacheux Bourgogne Aligoté 2022

Stykpris kr.200,00 Stykpris kr.175,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.175,00 FØR kr.200,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Domaine René Cacheux & Fils – Vinoplevelser Ud over det Sædvanlige:

Domaine René Cacheux & Fils er et imponerende vinhus, der bringer autenticitet og passion til vinverdenen. Med rødder dybt forankret i Bourgogne-regionen skaber de unikke og mindeværdige vine, der formidler familiens s ... LÆS MERE

Domaine René Cacheux & Fils – Vinoplevelser Ud over det Sædvanlige:

Domaine René Cacheux & Fils er et imponerende vinhus, der bringer autenticitet og passion til vinverdenen. Med rødder dybt forankret i Bourgogne-regionen skaber de unikke og mindeværdige vine, der formidler familiens stolte traditioner.

Vinen stammer fra kalkstensrige marker med vinstokke, der er op til 65 år.

Aligoté oplever gradvist en genopblussen i Bourgogne, hvor den tidligere har haft et lidt tvivlsomt omdømme. Ikke desto mindre vinder druen (igen) mere og mere anerkendelse, især i en æra, hvor klimaforandringer og adskillige “varme” årgange giver udfordringer. Aligoté besidder naturligt et højere syreindhold og modner senere sammenlignet med Bourgognes førsteviolin, Chardonnay.

Aligoté vs. Chardonnay

Aligoté og Chardonnay er to karakteristiske druer fra Bourgogne, der sætter deres eget præg på vinverdenen. Aligoté, kendt for sin friske syre og lette karakter, giver livlige og ungdommelige vine, mens Chardonnay, med sin fyldighed og kompleksitet, producerer mere kraftfulde og lagringsdygtige vine.