Alsace

Aime Stentz, Riesling 2022

Stykpris kr.149,00 Stykpris kr.125,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.125,00 FØR kr.149,00
Beskrivelse

Denne Riesling har en smuk farve, en fantastisk duft og en blød, behagelig smag af blomster og lyse frugter. Druerne er håndplukket ved fuld modenhed og bliver skånsomt presset lige efter ankomsten til kældrene. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Riesling er særligt ... LÆS MERE

Denne Riesling har en smuk farve, en fantastisk duft og en blød, behagelig smag af blomster og lyse frugter. Druerne er håndplukket ved fuld modenhed og bliver skånsomt presset lige efter ankomsten til kældrene. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Riesling er særligt velegnet til fisk og skaldyr.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket 5. generation af familien, og han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør 14 hektar 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

Alsace

I Alsace er vinene især opkaldt efter druesorterne, og ikke efter den mark eller det terroir, hvori vinstokkene vokser. Dette er med til at forklare, hvorfor kendskabet til Alsacevin er så stort. For vinentusiaster er Alsacevin lig med lykke: Den slanke flaske er let genkendelig, vinens frugtige duft er typisk og druesorternes alsidighed er stor. Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Gewurztraminer, Pinot Noir: Dette unikke udvalg har alt; fra de meste tørre og lette vine til de mest opulente og kraftige vine.

ProducentAimé Stentz
Profil
Druer
Riesling
Profil
Frugtigt med mild sødme
Dominerende smag
Abrikos, æbler
Madforslag
Fisk og skaldyr