• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Riesling Domainé Aimè Stentz

  • Aimé Stentz
  • 2015
DKK139,00 STYKPRIS DKK110,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere DKK110,00 FØR DKK139,00

Denne Riesling har en smuk farve, en fantastisk duft og en blød, behagelig smag af blomster og lyse frugter. Druerne er håndplukket ved fuld modenhed og bliver skånsomt presset lige efter ankomsten til kældrene. Gæringen foregår klassisk i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Riesling er særligt velegnet til fisk og skaldyr.

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Druer Riesling
Alkoholprocent 12,5 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket 5. generation af familien, og han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør 14 hektar 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

Alsace

I Alsace er vinene især opkaldt efter druesorterne, og ikke efter den mark eller det terroir, hvori vinstokkene vokser. Dette er med til at forklare, hvorfor kendskabet til Alsacevin er så stort. For vinentusiaster er Alsacevin lig med lykke: Den slanke flaske er let genkendelig, vinens frugtige duft er typisk og druesorternes alsidighed er stor. Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Gewurztraminer, Pinot Noir: Dette unikke udvalg har alt; fra de meste tørre og lette vine til de mest opulente og kraftige vine.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.