Her får du en intens rosé fuld af elegance, noter af jordbær og fersken i en skøn balance!
Gianfranco Ossola var én af grundlæggerne af vinhuset, La Spinosa i 1971 i stor kærlighed til Toscana og vinene derfra … og hvorfor så ikke selv lave vin sammen? Barberino De Val D’Elsa er en dal ca. 25 km s ... LÆS MERE
Her får du en intens rosé fuld af elegance, noter af jordbær og fersken i en skøn balance!
Gianfranco Ossola var én af grundlæggerne af vinhuset, La Spinosa i 1971 i stor kærlighed til Toscana og vinene derfra … og hvorfor så ikke selv lave vin sammen? Barberino De Val D’Elsa er en dal ca. 25 km syd for Firenze. Her dyrkes der økologisk med stort Ø. Ikke alene vin, men også oliven, frugt, bær og grøntsager.
La Spinosa
Anerkendelserne er gennem årene mange. Medaljer i guld, sølv og bronze er det blevet til. Og nu igen: I februar 2020 blev det til medaljer: Grand Gold til Prunaiolo IGT 2015 og Gold til Chianti Riserva 2016 DOCG på Mudus Vini BioFach.
Væksten i antallet af vingårde, der omlægger til økologisk produktion eksploderer i disse år. Siden 2013 er antallet af økologiske vingårde vokset med 70 procent i det tre store vinlande, Frankrig, Italien og Spanien. Langt før økologi kom på alles læber var La Spinosa i fuld gang med økologisk produktion, da fire ‘økotosser’ købte en ruin i Barberino Di Val D’Elsa i Toscana i Italien.
Land | Italien |
Område | Toscana |
Producent | La Spinosa |
Type | Rosévin |
Druer | Sangiovese, Canaiolo blanco |
Alkoholprocent | 13 % vol |
Flaskestørrelse | 750 ml |
Serveringsforslag | Nydes afkølet på terassen. |