Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Toscana

Supertoscaner Smagekassen

Stykpris Original price was: kr.1.800,00.Current price is: kr.1.499,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Tilbuddet udløber fredag d. 20 maj

Langt om længe kom vi på banen med de legendariske supertoscanere. En helt igennem formidabel kasse, som garanterer luksus og POWER i hver enkelt glas.

Supertoscaneren er  intet mindre end en revolution i vinkulturen, et fænomen som ikke vil dø, til stor forargelse ... LÆS MERE

Tilbuddet udløber fredag d. 20 maj

Langt om længe kom vi på banen med de legendariske supertoscanere. En helt igennem formidabel kasse, som garanterer luksus og POWER i hver enkelt glas.

Supertoscaneren er  intet mindre end en revolution i vinkulturen, et fænomen som ikke vil dø, til stor forargelse blandt de mere konservative vindyrkere. Stilarten udsprang tilbage i 70’erne, hvor de toscanske vinbønder begyndte at anvende Merlot og Carbernet Sauvignon fremfor de indfødte druesorter.

Denne revolutionære vindyrkning blev opdaget af New York Times Journalisten, Frank Prial og døbt “supertoscaner”, et begreb som siden hen kom til at dække over nogle af verdens bedste vine.

Vi har i denne smagekasse udvalgt 3 forskelige supertoscanere fra 3 førende toscanske vinhuse.

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Smagekassen indeholder:

2 fl. Mio IGT 2015, Azienda Agricola Savignola

Normalpris: 299,-

Savignolas supertoscaner, Mio, laves kun i en meget begrænset produktion. Mio fremstilles udelukkende fra Sangiovese-druer fra Savignolas egne vinmarker. Resultatet er en vin stor af kompleksitet, harmoni og elegance.

2 fl. Prunaiolo IGT 2015, La Spinosa

Normalpris: 299,-

Prunaiolo er en fuldblods supertoscaner og en af vores absolutte favoritter. Den har en rubinrød farve og en næse der flyder over med dufte af moden frugt og lakrids. Munden har fremragende tanniner.

2 fl. Villa Donoratico IGT 2017 , Tenuta Argentinera

Normalpris: 299,-

Villa Donoratico er en  ekstraordinær supertoscaner, og tro mod sin identitet også efter mange år. En næse fuld af rød frugt og et behageligt krydderi på ganen med noter der minder om lakrids.

 

LandItalien
OmrådeToscana
TypeSupertoscaner
ProducentLa Spinosa
ProducentTenuta Argentiera
ProducentSavignola