fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Bordeaux hvidvin er ligesom enhver vin, der produceres i Bordeaux-regionen, fra det sydvestlige Frankrig. Bordeaux er centreret om byen Bordeaux ved Garonne-floden.
MEST SOLGTE VINE
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser alle 3 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Værd at hvid om Bordeaux hvidvin

Nord for byen forener Garonne sig med Dordogne-floden og danner den brede flodmunding kaldet Gironde. Med et samlet vindyrkningsareal på over 120.000 hektar er det, dét største vindyrkningsområde i Frankrig.

Hvid Bordeaux

I gennemsnit producerer Bordeaux over 700 millioner flasker vin, der spænder fra store mængder dagligdags bordvin til nogle af de dyreste og mest prestigefyldte vine i verden. Langt størstedelen af ​​vin produceret i Bordeaux er rødvin det lille mindretal udgøres af sød Bordeaux hvidvin samt Bordeaux hvidvin og i endnu mindre mængder, rosé- og mousserende vine. Bordeaux består af mere end 8.500 producenter