10% rabat til alle nye kunder! Brug rabatkoden: velkomst10
0
Bestil kr.0,00

Limoux

2021 La Butinière Blanc, Limoux

Stykpris kr.199,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Guld Medalje, 2017, Concours General Agricol

Denne Limoux klassiker er udelukkende lavet af Chardonnay-druen.  Limoux AOC “La Butinière” kommer fra bakkede vinmarker med vinstokke, der er ældre end 20 år. Indflydelsen fra områdets ler-kalksten terrasser giver en elegant vin med friskhed ... LÆS MERE

Guld Medalje, 2017, Concours General Agricol

Denne Limoux klassiker er udelukkende lavet af Chardonnay-druen.  Limoux AOC “La Butinière” kommer fra bakkede vinmarker med vinstokke, der er ældre end 20 år. Indflydelsen fra områdets ler-kalksten terrasser giver en elegant vin med friskhed og charmerende noter af friskbagt brød.

Alle druerne høstes ved håndkraft, hvorefter de transporteres med vogn og sorteres på tæpper for at undgå at trykke de smukke og sunde klasser. Saften sættes derefter i egetræsfade fra Tronçais’ og Alliers skove, for at fuldføre gæringen. Derefter vil en daglig omrøring i de første to måneder “fodre” vinen for at opnå flere aromaer og kompleksitet. Vinen bliver lagret uden at skifte tønder i otte til ni måneder for at opnå den bedste balance. Til slut bliver vinen tappet uden at pumpe, for at bevare alle dets kvaliteter.

 

 

ProducentAnne de Joyeuse