Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Limoux

Anne de Joyeuse La Butinière Limoux Blanc 2021

Gennemsnitlig score
5,0
Stykpris kr.199,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Udsøgt Chardonnay med forfriskende citrus frugter og tydelig eg!

Denne Limoux klassiker er udelukkende lavet af Chardonnay-druen.  Limoux AOC “La Butinière” kommer fra bakkede vinmarker med vinstokke, der er ældre end 20 år. Indflydelsen fra områdets ler-kalksten terrasser giver en elega ... LÆS MERE

Udsøgt Chardonnay med forfriskende citrus frugter og tydelig eg!

Denne Limoux klassiker er udelukkende lavet af Chardonnay-druen.  Limoux AOC “La Butinière” kommer fra bakkede vinmarker med vinstokke, der er ældre end 20 år. Indflydelsen fra områdets ler-kalksten terrasser giver en elegant vin med friskhed og charmerende noter af friskbagt brød.

Alle druerne høstes ved håndkraft, hvorefter de transporteres med vogn og sorteres på tæpper for at undgå at trykke de smukke og sunde klasser. Saften sættes derefter i egetræsfade fra Tronçais’ og Alliers skove, for at fuldføre gæringen. Derefter vil en daglig omrøring i de første to måneder “fodre” vinen for at opnå flere aromaer og kompleksitet. Vinen bliver lagret uden at skifte tønder i otte til ni måneder for at opnå den bedste balance. Til slut bliver vinen tappet uden at pumpe, for at bevare alle dets kvaliteter.

 

 

ProducentAnne de Joyeuse
Profil
Druer
Chardonnay
Dominerende smag
Eg, grønne æbler, citrus