Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Limoux

Anne De Joyeuse Very Limoux Chardonnay 2021

Stykpris kr.125,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

”Very Limoux” lever op til sit navn, den er ganske enkelt ”virkelig Limoux”! Denne rige hvidvin afspejler de bedste sider af området, præget af oceaniske klima, lerholdig jord og høj sol. Farven er gylden og skinner igennem glasset. Næsen har tydelige noter af citrus, hvide blomster og appetitvækken ... LÆS MERE

”Very Limoux” lever op til sit navn, den er ganske enkelt ”virkelig Limoux”! Denne rige hvidvin afspejler de bedste sider af området, præget af oceaniske klima, lerholdig jord og høj sol. Farven er gylden og skinner igennem glasset. Næsen har tydelige noter af citrus, hvide blomster og appetitvækkende brød noter.

Nyd denne udtryksfulde Chardonnay afkølet, med lette fiskeretter eller skaldyr.

Serveringstemperatur: 12 °C

Fremstilling

Alle druer er plukket ved håndkraft og kun de bedste druer bruges til denne Chardonnay. Efter presning overføres vinen til 220 liters tønder hvor fermenteringen begynder. Igennem 60 dage omrøres vinen dagligt or at udvinde maximal smag og aromaer. Til  slut lagres vinen i 8 til 9 måneder før den kommer på flaske.  

Om producenten

Cave Anne de Joyeuse blev grundlagt i 1929.  Huset har produceret Chardonnay Limoux AOC siden 1989. Området er nok ikke så kendt i Danmark (endnu) men selvom vi er langt syd på, så har området et særligt klima og terroir, der frembringer meget friske og kølige hvidvine af højeste kvalitet.