Filter & sortering
Filtrer udvalg

Viser 19–23 af 23 resultater

Viser 19–23 af 23 resultater

  • 22%
    Valpolicella
    Massaro, Amarone della Valpolicella 2016
    Massaro Norma 2016
    kr.349,00
  • 27%
    Valpolicella
    Corteforte, Rosso Veronese IGT Concentus 2011
    Corteforte 2011
    kr.165,00
  • Valpolicella
    Corteforte, Ripasso Classico Superiore 2016
    Corteforte 2016
    kr.199,95 stykkepris kr.179,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Amarone della Valpolicella Dea Lualda DOCG 2013
    Corteforte 2013
    kr.499,95 stykkepris kr.425,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Corteforte Amarone della Valpolicella 2015 Riserva
    Corteforte 2015
    kr.549,00 stykkepris kr.499,00 v. køb af 6 stk.

Bliv klogere på Corvina druen

Corvina er en af hovedesorterne i Valpolicella og Bardolino. Druesorten kendetegnes ved dens store bidrag, i form af krop fylde og smag. Corvina angribes relativt let med botrytis – noget der i ædelrådsformen er ønsket af traditionelt indstillede Amarone- og Recioto della Valpolicella producenter. Druesortens vine kendetegnes ofte ved en duft af mandler og kirsebær. Findes stort set udelukkende i Verona provinsen.

Corvina  er en af de vigtigste druesorter i Valpolicella og Bardolino. Druesorten er kendetegnet ved sit store bidrag, hvad angår fylde og smag. Corvina er relativt let angrebet af botrytis – noget som i form af ædelråd er ønsket af traditionelt indstillede Amarone- og Recioto della Valpolicella-producenter. Druens vine er ofte præget af en duft af mandler og kirsebær. Findes næsten udelukkende i Verona-provinsen.

Hvor dyrkes Corvina?

Corvina, som næsten udelukkende dyrkes i Verona-provinsen, har en lang historie i den italienske vinproduktion. Den blev første gang nævnt som en vinproducerende druesort i 1568, hvor den blev omtalt som “Corbinia” eller “Corbino”. Navnet stammer fra det latinske ord corvinus, der betyder glubende eller grådig, hvilket indikerer, at denne sort havde et højt udbytte og producerede vine med rig smag.”

Corvina  høstes fra slutningen af september til midten af oktober. Det tager op til otte uger for dem at blive forarbejdet til vin. Gæringsprocessen varer mellem 25 og 30 dage, inden vinen kommer på egetræsfade for at lagre i i alt 12 måneder.