10% rabat til alle nye kunder! Brug rabatkoden: velkomst10
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Filter & sortering
Filtrer udvalg

Viser 1–18 af 48 resultater

Viser 1–18 af 48 resultater

  • 27%
    Corteforte Concentus Rosso Delle Venezie 2014
    kr.165,00
  • Corteforte Vigneti Di Osan Amarone Della Valpolicella Classico 2015
    kr.550,00
  • 20%
    Valpolicella
    Accordini Corno Marani Amarone Della Valpolicella Riserva 2015
    Accordini Igino
    kr.599,00
  • 18%
    Accordini Corno Marani Amarone Della Valpolicella Riserva 2011
    kr.699,00
  • 10%
    Accordini Amarone Corno Marani 2016
    kr.450,00
  • Accordini Le Bessole Valpolicella Classico Superiore 2014
    kr.200,00 stykkepris kr.149,00 v. køb af 6 stk.
  • 16%
    Amarone & Ripasso smagekasse
    kr.1.499,00
  • 14%
    Valpolicella
    Corteforte Recioto della Valpolicella Classico NV
    Corteforte
    kr.299,00
  • Valpolicella
    Corteforte Terre Di San Zeno Amarone Della Valpolicella Classico 2014
    Corteforte
    kr.350,00 stykkepris kr.299,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Corteforte Vigneti Di Osan Amarone Della Valpolicella Classico 2012
    Corteforte
    kr.550,00
  • Valpolicella
    Accordini Amarone Corno Marani 2017
    Accordini Igino
    kr.449,00
  • 31%
    Valpolicella
    Viviani Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2017
    Viviani
    kr.189,00
  • Valpolicella
    Fasoli Gino La Corte Del Pozzo Amarone Della Valpolicella 2014
    Fasoli Gino
    kr.600,00 stykkepris kr.499,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Fasoli Gino IGINO Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2015
    Fasoli Gino
    kr.450,00 stykkepris kr.399,00 v. køb af 6 stk.
  • 22%
    Valpolicella
    Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2018
    Scriani
    kr.195,00
  • Valpolicella
    TheoBroma Rosso Veronese IGT 2013
    Antolini
    kr.299,00 stykkepris kr.249,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Fasoli Gino Valpo Valpolicella Ripasso Superiore 2014
    Fasoli Gino
    kr.350,00 stykkepris kr.299,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Accordini Augustus Rosso 2018
    Accordini Igino
    kr.165,00

Alt du bør vide om Valpolicella vin

Valpolicella er et enestående område i det nordøstlige Italien. Området ligger i distriktet veneto, hvor du også finder de kendte Soave-vine. Både Valpolicella vin og Soave har haft vekslende kvalitet gennem årene, bl.a. på grund af en stor produktion til konsummarkedet, men tiderne har skiftet og idag er Valpolicella vin blandt verdens bedste vine.

Vinområdet Valpolicella i Venoto hører med Sicilien og Puglia til nogle af de mest produktive vinområder i Italien. Ca. 8. millioner hektoliter bliver det til, i dette lille hjørne af Italien. Dermed leverer regionen næsten en femtedel af den samlede mængde vin i Italien. Beliggende i den vestlige del af Verona, hvor vi finder nogle af Italiens mest populære vine. Udover Valpolicella, er det også værd at nævne Soave og Bardoline, Valpolicellas naboområder.  Mest kendt fra Valpolicella er Amaronen, med god grund, og andre vine fra Veneto lever til dels i skyggen af denne.

De store drenge indenfor Valpolicella vin

En del af Valpolicellas druer er altid blevet tørret på træriste efter høsten, også kendt som Appasimentometoden. Den første vin, som kom ud af denne unikke proces, hedder Recioto Della Valpolicella. En sød dessertvin, som i bund og grund er en Amarone, der ikke har gæret fuldt ud og derfor har et højere sukkerindhold. Ud af denne metode opstod Amaronen, da man systematisk begyndte at udnytte, nogle af de naturlige gærsvampe, som er i stand til at omdanne det resterende sukker til alkohol. Med dette ønologiske fremskridt blev Amaronen født. En opulent, kraftig og alkoholrig vin. Siden da er der sket meget, og Amarone-produktionen er siden blevet forfinet meget. Ved hjælp af moderne ønologiske principper og lagring på Barrique. I sær Barrique har været vigitg for at give den en helt ny og langt mere kompleks side, som modspil til det søde.

Hvilke druer bruges i Valpolicella vin

Corvina, Rondinella og Molinara-druer giver Valpolicella vinen en gennnemgående kirsebærfrugt og en forfriskende, bitter undertone. Når druerne er halvtørrede produceres den stærke og fyldige Amarone vin. Denne sagnomspundne produktions metode kalder man Apassimento metoden.

Valpolicella vin er danskernes favorit

Amarone vin siges at være danskernes favorit. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine. På det punkt er den uden tvivl en del verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara.

Ripasso Valpolicella vin

Den tredje variant af Valpolicellavine opstod i 70’erne, da vinavlerne begyndte at anvende Ripasso-teknikken og hældte den færdiggærede vin på de pressede skaller fra den gærede Recioto eller Amarone, for at lade den gære yderligere sammen med det resterende sukker og gær. Valpolicella Ripasso har derfor har derfor også en lidt mildere smag, selvom den stadig er kraftig og har masser af smag. Af samme grund er Ripasso også nemmere at kombinere med mad. Ripasso er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det kan både være cremede pastaretter, pizza, fjerkræ og fed julemad eller rødt oksekød. Typisk går Ripasso under DOC-betegnelsen Superiore.