fbpx
 • GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Amarone smagekasse Deluxe

  DKK2.199,00
  PÅ LAGER

  “…en tur til Valpolicella, tak!”

  Siden Amaronen kom til verden, har den stjålet mange hjerter – vores inklusive. Derfor har vi samlet den Amarone smagekasse, vi ville ønske fandtes. Der er tale om absolut top-Amaroner fra blandt andre den verdensberømte Accordini Igino. I Amarone smagekassen finder du 2 Amaroner fra Accordini: Først og fremmest deres stilrene Le Besolle-serie; en sublim Amarone med fuldfed krop og dybe noter. Dertil kommer deres legendariske Riserva, forseglet med voks, hvor hver flaske er nummeret. Et klart must-try! Accordinis Amarone stil er bombastisk og volumiøs.

  Corteforte, som her er repræsenteret med 2 Amaroner, er også et mindre vineri, som desuden driver et velbesøgt Bed and Breakfast. Terra di Zeno er deres “standard,” hvilket er relativt, da der ikke er noget som helst standard over den. Udover at være en af de mere prisvenlige Amaroner i smagekassen, så er den uhyre velbedømt på Vivino, hvor den rangerer blandt top 1 % bedste vine i verden. For at få et komplet billede af Corteforte, kommer man ikke udenom Dea Lualda; en helt særlig Amarone, der bliver fremstillet i 1300 eksemplar om året. 

  Til slut har vi Massaro Norma, et helt nyt vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds. Den første årgang, som kom ud af kældrene fra Massaro, var 2015. En af de bedste årgange Valpolicella har haft længe, og den er selvfølgelig også med!

  Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Amarone Smagekassen indeholder:

  1 fl.  Amarone Della Valpolicella Riserva 2012, Accordini Igino

  (Normalpris: 550 kr.)

  Accordini har fremstillet et utal af  legendariske Amaroner, og her får du en af vores absolutte favoritter. Denne årgang har fået hele 95 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder, og efterfølgende i ståltanke i 24 måneder. Der er tale om en kraftfuld vin, og en mulighed for en vinoplevelse af de helt store.

  En vin som denne kræver lidt modspil. Derfor anbefaler vi, at man finder de store grillknive frem, og går til slagteren efter en god bøf!

  1 fl. Amarone Della Valpolicella 2016, Viviani

  (Normalpris 500 kr.)

  Fantastisk Amarone della Valpolicella 2016 fra Viviani, er lavet på 75% Veronese, 20% Rondinella og 5% Molinara, hvilket er de klasssiske druer til Amarone. Druerne til denne Amarone 2016 fra Viviani kommer fra marker i 450 meters højde, og høstes sent i oktober. Viviani tørrer druerne helt frem til marts måned det efterfølgende år, og vinen er fyldig, intens og samtidig elegant med et meget stort lagringspotentiale. 

  1 fl. Amarone Della Valpolicella  2015, Massaro Norma

  (Normalpris 350 kr.)

  Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Her bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina- alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

  1 fl  Amarone Della Valpolicella Vigneti di Osan 2012

  (Normalpris 550 kr.)

  Denne Amarone DOCG har en intens granatrød farve. I næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen, gør den meget elegant. 

  1 fl. Amarone DOCG Terra di Zeno 2014, Corteforte

  (Normalpris 300 kr.)

  Blandt top 1% af bedste vine i verden ifølge Vivino!

  Amarone “Terra di San Zeno” er en blanding af Valpolicella’s traditionelle druer, som er udvalgt fra de mest modne drueklaser. Druerene til denne Amarone Classico, tørres delvist for at koncentrere dem. Efter ca. 100 dage presses de og gæres derefter. Resultatet er en unik rødvin med duft af roser, tørret frugt og dyrt læder; ganen er tæt, koncentreret og næsten uendelig i munden. Efter vinens modning i ståltanke, overgår lagringen til egetræsfade og afslutningsvis i flasken.

  1 fl. Amarone Della Valpolicella Le Besolle 2017, Accordini Igino

  (Normalpris 360 kr.)

  Amarone Le Besolle 2015 fra Accordini Igino, tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed, med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydrede noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.