Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Amarone smagekasse Deluxe

Stykpris Original price was: kr.2.610,00.Current price is: kr.2.100,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

“…en tur til Valpolicella, tak!”

Siden Amaronen kom til verden, har den stjålet mange hjerter – vores inklusive. Derfor har vi samlet den Amarone-smagekasse, vi ville ønske fandtes. Der er tale om absolut top-Amaroner fra blandt andre den verdensberømte Accordini Igino. I Ama ... LÆS MERE

“…en tur til Valpolicella, tak!”

Siden Amaronen kom til verden, har den stjålet mange hjerter – vores inklusive. Derfor har vi samlet den Amarone-smagekasse, vi ville ønske fandtes. Der er tale om absolut top-Amaroner fra blandt andre den verdensberømte Accordini Igino. I Amarone smagekassen finder du 2 Amaroner fra Accordini: Først og fremmest deres stilrene Le Besolle-serie; en sublim Amarone med fuldfed krop og dybe noter. Dertil kommer deres legendariske Riserva, forseglet med voks, hvor hver flaske er nummeret. Et klart must-try! Accordinis Amarone stil er bombastisk og voluminøs.

Corteforte, som her er repræsenteret med 2 Amaroner, er også et mindre vineri, som desuden driver et velbesøgt Bed and Breakfast. Terra di Zeno er deres “standard,” hvilket er relativt, da der ikke er noget som helst standard over den. Udover at være en af de mere prisvenlige Amaroner i smagekassen, så er den uhyre velbedømt på Vivino, hvor den rangerer blandt top 1 % bedste vine i verden. For at få et komplet billede af Corteforte, kommer man ikke udenom Dea Lualda; en helt særlig Amarone, der bliver fremstillet i blot 1.300 flasker om året. 

Til slut har vi Massaro Norma, et helt nyt vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds. Den første årgang, som kom ud af kældrene fra Massaro, var 2015. En af de bedste årgange Valpolicella har haft længe, og den er selvfølgelig også med!

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Amarone Smagekassen indeholder:

1 fl.  Amarone Della Valpolicella Riserva 2015, Accordini Igino

(Normalpris: 550 kr.)

Accordini har fremstillet et utal af  legendariske Amaroner, og her får du en af vores absolutte favoritter. Denne årgang har fået hele 95 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder, og efterfølgende i ståltanke i 24 måneder. Der er tale om en kraftfuld vin og en mulighed for en vinoplevelse af de helt store.

En vin som denne kræver lidt modspil. Derfor anbefaler vi, at man finder de store grillknive frem, og går til slagteren efter en god bøf!

1 fl. Viviani L’Amarone della Casa dei Bepi, Valpolicella 2015

(Normalpris 500 kr.)

Fantastisk L’Amarone della Casa dei Bepi, Valpolicella 2015 fra Viviani, er lavet på 75% Veronese, 20% Rondinella og 5% Molinara, som er de klasssiske druer til Amarone. Druerne til denne Amarone 2015 fra Viviani kommer fra marker i 450 meters højde, og høstes sent i oktober. Viviani tørrer druerne helt frem til marts måned det efterfølgende år, og vinen er fyldig, intens og samtidig elegant med et meget stort lagringspotentiale. 

1 fl. Massaro Norma, Amarone Della Valpolicella  2016

(Normalpris 350 kr.)

Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Her bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina- alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

1 fl  Amarone Della Valpolicella Vigneti di Osan 2012

(Normalpris 550 kr.)

Denne Amarone DOCG har en intens granatrød farve. I næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkebløde tanniner i finishen gør den meget elegant. 

1 fl. Amarone DOCG Terra di Zeno 2014, Corteforte

(Normalpris 300 kr.)

Blandt top 1% af bedste vine i verden ifølge Vivino.

Amarone “Terra di San Zeno” er en blanding af Valpolicellas traditionelle druer, som er udvalgt fra de mest modne drueklaser. Druerene til denne Amarone Classico, tørres delvist for at koncentrere dem. Efter ca. 100 dage presses de og gæres derefter. Resultatet er en unik rødvin med duft af roser, tørret frugt og dyrt læder; ganen er tæt, koncentreret og næsten uendelig i munden. Efter vinens modning i ståltanke, overgår lagringen til egetræsfade og afslutningsvis i flasken.

1 fl. Amarone Della Valpolicella Le Besolle 2018, Accordini Igino

(Normalpris 360 kr.)

Amarone Le Besolle 2018 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed, med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydrede noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrebar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas.

Profil
Profil
Seks blandede Amarone fra top producenter i Valpolicella