10% rabat til alle nye kunder! Brug rabatkoden: velkomst10
0
Bestil kr.0,00

Champagne

Bouby & Fils Brut Sélection Champagne (NV)

Stykpris kr.269,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Historien om Bouby & Fils er en vaskeægte kærlighedshistorie. Efter afslutningen på første verdenskrig, blev den da 19-årige François Bouby sendt til Champagne-regionen for at desarmerer efterladte landminer. Under denne farlige mission blev han syg og indlagt. Til hans held ryger han i hænderne ... LÆS MERE

Historien om Bouby & Fils er en vaskeægte kærlighedshistorie. Efter afslutningen på første verdenskrig, blev den da 19-årige François Bouby sendt til Champagne-regionen for at desarmerer efterladte landminer. Under denne farlige mission blev han syg og indlagt. Til hans held ryger han i hænderne på den 23-årige sygeplejerske, Rosé. De bliver selvfølgelig forelsket og i sand fransk stil, slår de sig ned med Château og marker. Generationer senere og det nu berømte Champagnehus er i hænderne på barnebarnet til François Bouby, Bernard og hans kone Nadine.

Denne Champagne Brut Sélection cuvéen fra Bouby & Flis er sammensat af cirka 45% Chardonnay og 55% Pinot noir. Dens elegance og cremede generøsitet på ganen gør smagen til et uforglemmeligt øjeblik.