Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Champagne

Bouby & Fils Brut Sélection Champagne NV

Gennemsnitlig score
5,0
Stykpris kr.425,00 Stykpris kr.349,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.349,00 FØR kr.425,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection

Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner. Noter af brioche og let ristet nød tilføj ... LÆS MERE

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection

Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner. Noter af brioche og let ristet nød tilføjer kompleksitet og dybde til hele oplevelsen. En eksplosion af friske grønne æbler og citrusl vækker ganen og skaber en sprudlende friskhed. Noter af modne pærer og abrikoser giver en lækker sødme.

Historien om Bouby & Fils er en vaskeægte kærlighedshistorie. Efter afslutningen på første verdenskrig, blev den da 19-årige François Bouby sendt til Champagne-regionen for at desarmerer efterladte landminer. Under denne farlige mission blev han syg og indlagt. Til hans held ryger han i hænderne på den 23-årige sygeplejerske, Rosé. De bliver selvfølgelig forelsket og i sand fransk stil, slår de sig ned med Château og marker. Generationer senere og det nu berømte Champagnehus er i hænderne på barnebarnet til François Bouby, Bernard og hans kone Nadine.

Denne Champagne Brut Sélection cuvéen fra Bouby & Flis er sammensat af cirka 45% Chardonnay og 55% Pinot noir. Dens elegance og cremede generøsitet på ganen gør smagen til et uforglemmeligt øjeblik.

 

 

Alkoholprocent12 % vol
Profil
Druer
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Profil
Smukt perlende med fin syre og god fylde
Dominerende smag
Brioche, grønne æbler, citrus
Madforslag
Fisk og skaldyr, ost, svinekød