Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Aimestentz Gewurztraminer, 2019

Stykpris kr.139,00 Stykpris kr.115,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.115,00 FØR kr.139,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Stilen på Gewurztraminer fra Aimé Stentz er udviklet gennem mange generationer – altid med det autentiske og elegante som mål. Kombinationen med jordbunden og de forskellige Alsace-druer, giver deres store udvalg mulighed for at alle kan finde en vin efter deres smag. Dette er også grunden til at ma ... LÆS MERE

Stilen på Gewurztraminer fra Aimé Stentz er udviklet gennem mange generationer – altid med det autentiske og elegante som mål. Kombinationen med jordbunden og de forskellige Alsace-druer, giver deres store udvalg mulighed for at alle kan finde en vin efter deres smag. Dette er også grunden til at man i dag kan finde vinene fra Aimé Stentz over det meste af verden. Vi anbefaler Gewurztraminer til lyse retter, som Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste eller dessert.

På grund af den høje mineralitet i vinen, er den velegnet til at gemme og bliver kun bedre med årene! Når man har med en finere Alsace vin at gøre, så kan der  med alderen dannes små krystaller i vinen. Dette skal man ikke lade sig afskrække fra, det er blot et udtryk for en vin af høj kvalitet.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket 5. generation af familien, og han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør 14 hektar 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”