fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Gewurztraminer, Domaine Aimé Stentz

  • Aimé Stentz
  • 2019
DKK139,00 STYKPRIS DKK110,00 v. køb af 6 flasker

21 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK110,00 FØR DKK139,00

Stilen på Gewurztraminer fra Aimé Stentz er udviklet gennem mange generationer – altid med det autentiske og elegante som mål. Kombinationen med jordbunden og de forskellige Alsace druer, giver deres store udvalg mulighed for at alle kan finde en vin efter deres smag. Dette er også grunden til at man i dag kan finde vinene fra Aimé Stentz over det meste af verden. Vi anbefaler Gewurztraminer til lyse retter, som Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste eller dessert.

På grund af den høje mineralitet i vinen, er den velegnet til at gemme og bliver kun bedre med årene! Når man har med en finere Alsace vin at gøre, så dannes der med alderen små krystaller i vinen. Dette skal man ikke lade sig afskrække fra, det er blot et udtryk for en vin af høj kvalitet.

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Årgang 2013
Druer Gewurztraminer
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Dyrkning Økologisk
Madforslag Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste og dessert
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.