Paitins Nebbiolo’er er alle vinfremstillet med den samme filosofi. Vinen gærer og macererer 3-6 uger i rustfrit stål. I slutningen af vinteren bringes vine på træfade, hvor videreudvikler sig i 6 til 12 måneder. De slovenske og østrigske tønder varierer mellem 25 hl og 50 hl og har en alder på c ... LÆS MERE
Paitins Nebbiolo’er er alle vinfremstillet med den samme filosofi. Vinen gærer og macererer 3-6 uger i rustfrit stål. I slutningen af vinteren bringes vine på træfade, hvor videreudvikler sig i 6 til 12 måneder. De slovenske og østrigske tønder varierer mellem 25 hl og 50 hl og har en alder på ca. 15 år
Aromaer af kirsebær, krydderi med sort kirsebær, lakrids, vilde blomster og et spor af eukalyptus. Smagen er fyldt med tanniner og frisk syre giver rygraden til silkeagtige lag af kirsebær, hindbær, hvid peber, jord og skov. Tobak, sort kirsebær og krydderi spreder sig over den lange finish
Den sydvestvendte Serraboella mark i Neive ligger 250- 270 meter over havet, og den østvendte i Ca Veja di Alba marken i Alba er 280-320 meter over havet.