Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Ca´ dei Ronchi Vingård i Italien
Vores leverandører

CA DEI RONCHI, VALPOLICELLA - Italien

CA DEI RONCHI · VALPOLICELLA · ITALIEN

Ca dei Ronchi

Ca dei Ronchi blev født på Valpolicella-bakkerne mellem byerne Negrar og Verona, i begyndelsen af det nye årtusinde. Giorgio Campagnola og hans familie begyndte som et resultat af et voksende personligt ønske om at producere Italienske vine af høj kvalitet. Vine ville fortsætte med at tilfredsstille og imponere sin egen gane og hans familiemedlemmer, mest afgørende kunder.

Virksomheden ejer omkring fem hektar jord, der er velegnet til dyrkning af druer. beliggende i et område med fuld øst-vest sol eksponering. Ved hjælp af veronese espalier og veronese pergola dyrkningssystemer, der bringer de oprindelige druer Corvina , Corvinone, Rondinella, Molinara til en begrænset produktion, men med spændende sansemæssige egenskaber, hvor områdets lugt og smagskarakteristika synes at blive rost, hvilket gør Italienske rødvine fra Ca´ dei Ronchi ikke kun et eksempel på fremragende kvalitet, men også giver en sjælden forbindelse med den omgivende terroir.

 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Lapo Berti

  Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Domaine Saint Siffren

  Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..