Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Anne de Joyeuse vingård
Vores leverandører

ANNE DE JOYEUSE, LIMOUX - Frankrig

ANNE DE JOYEUSE · LIMOUX · FRANKRIG

Anne de Joyeuse

I 1868 udtalte Docteur Guyot sig på baggrund af sin undersøgelse af Limoux vingårde: “Det er gennem de røde vine, at Limoux skinner, og de bør med rette indgå i listen over gode vine.”

Guyot var i spidsen for indledende moderne videnskabelige tilgange til fransk vinavl, og han gav de røde vine i Limoux disse ædle legitimationsoplysninger.

Fra samme tro blev Vineriet grundlagt i 1929 til at vinificere de røde vine fra Limoux og Aude-dalen.

Vindyrkerne begyndte at plante de første ædle druesorter; Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay i 1972. Vingården blev således den første og vigtigste Sydfranske vingård til at forpligte sig 100% til individuel siteudvalg baseret på terroir.
Det førte til oprettelsen af sine hvide vine som AOC Limoux White i 1989, og dets røde vine som AOC Limoux Red i 2004.

Vine fra Anne de Joyeuse
 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Lapo Berti

  Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Domaine Saint Siffren

  Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..