Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Ruggeri Corsini Dolcetto D’Alba 2019

Stykpris kr.159,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en fyldig vin med lavt tanninindhold, er Dolcetto d’Alba DOC lige noget for dig. Denne 100% Dolcetto vin har en smuk rød farve og en frugtagtig aroma. Dolcetto passer godt sammen med mange retter, herunder risotto og pasta med kød- eller svampesauce. Den passer også g ... LÆS MERE

Hvis du er på udkig efter en fyldig vin med lavt tanninindhold, er Dolcetto d’Alba DOC lige noget for dig. Denne 100% Dolcetto vin har en smuk rød farve og en frugtagtig aroma. Dolcetto passer godt sammen med mange retter, herunder risotto og pasta med kød- eller svampesauce. Den passer også godt til stegt, grillet kød eller gryderetter.

Dolcetto dAlba DOC er en type vin, der fremstilles med druer fra Monforte d’Alba-vinmarken. Vinen laves med 100% Dolcetto-druer og lagres i 5 måneder i rustfri ståltanke. Vinen har en dyb rød farve og en frugtagtig aroma. Den er let fyldig med mild syre, lavt tanninindhold og en lang eftersmag.

Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin siden 1994. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden.