Corbiére

Les Amandiers

Stykpris kr.79,95 Stykpris kr.59,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.59,00 FØR kr.79,95
Beskrivelse

Les Amandiers er en fransk hverdagsvin fra Corbières, hvor du får meget vin for pengene. Frugt og lys granatfarve. Krydret næse, der udtrykker skønne aromaer af modne frugter, kirsebær og solbær. Ganen er harmonisk, frugtagtig med en let peber finish. Vi anbefaler Les Amandiers med grillet kød, oste ... LÆS MERE

Les Amandiers er en fransk hverdagsvin fra Corbières, hvor du får meget vin for pengene. Frugt og lys granatfarve. Krydret næse, der udtrykker skønne aromaer af modne frugter, kirsebær og solbær. Ganen er harmonisk, frugtagtig med en let peber finish. Vi anbefaler Les Amandiers med grillet kød, oste. og delikatesser

I Corbières området er vin et spørgsmål om tradition og lidenskab. En af de få landbrug, der er mulige i det tørre område. Områdets vinhistorie går tilbage til 200 år f.Kr. Corbières tilbyder en bred vifte af jord: skifer, sandsten, kalksten, mergel og har ideelle betingelser for at skabe smukke vinmarker. Middelhavsklimaet er tørt, solrigt og varmt, stærk nordvestlig vind hele året. Beliggende mellem Carcassonne og Narbonne, har Château du Vieux Parc bygget over århundreder, i et paradis af dyreliv, flora og vild natur.

Denne særlige vinmark på 70 hektar ligger på Lézignan i den lille landsby Conilhac i Corbières. Ejendommen omfatter 40 ha i AOP Corbières og 30 ha i Vin de Pays. Terroiren er sammensat af lerede kalkstenskråninger og stenede terrasser mod syd. Klimaet ved Middelhavet, er meget varmt og tørt, med meget sjælden nedbør mellem juni og oktober. Beskyttet af Alaricmassivet mod vest, når regnen sjældent til landsbyen. Den dominerende Cers-vind, eller Tramontane, skulpter landskabet og giver perfekte betingelser for modningen af druer.

LandFrankrig
OmrådeCorbières
ProducentChâteau du Vieux Parc
Årgang2016
DruerMerlot, Syrah, Grenache
Alkoholprocent2016
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur16-18 ° C
MadforslagGrillet kød, oste. og delikatesser.