Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
LA TRIBULEIRA, PIEMONTE, ITALIEN
Vores leverandører

LA TRIBULEIRA, PIEMONTE - Italien

LA TRIBULEIRA · PIEMONTE · ITALIEN

La Tribuleira generelt

Deres årlig produktion er på ca. 20000 flasker (7 hektar vinmarker i Santo Stefano Belbo)

Vine: Metodo Classic DOCG, Moscato d’Asti DOCG, Langhe DOC Nascetta, Langhe DOC Chardonnay, Barbera d’Asti DOCG, Langhe DOC Albarossa, Barbaresco DOCG, Piemonte DOC Passito. La Tribuleira er en lille familievirksomhed, grundlagt i 2000 af Mauro Gallo, Elisa Gallo og Danielle Gallo, på bakkerne i Langhe. Det specielle navn “La Tribuleira” stammer fra den piemontesiske dialekt, “tribilè”, hvilket betyder at kæmpe og står over for vanskelige udfordringer, som beskriver meget godt det engagement og hårdt arbejde for at skabe dette selskab.

Området Stefano Belbo​

Santo Stefano Belbo, det område, hvor virksomheden er beliggende, er præget af bakker og vedhæng historiske vinmarker, som ikke tillader en meget mekaniseret, så det holder i live traditionen med manuelt arbejde i vingården. Mauro, Daniele og Elisa Gallo deler en kærlighed til landet og passion for vin meget ung alder, og deres mål er at producere druer med den største respekt for miljøet, hvorfor der ikke anvendes herbicider og insekticider. Den samme filosofi bruges til vinfremstilling og finder den rette balance mellem teknologi og tradition. Naturligvis for at sikre kvaliteten af ​​det produkt, alle produktions- (vingård, vinfremstilling, aftapning) følges af familien.

Vine fra LA TRIBULEIRA
 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Lapo Berti

  Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Domaine Saint Siffren

  Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..