Top vinen fra Château Vieux Parc. En alsidig kraftkarl, fuld af modne frugter og krydderi med en lang finish! En yderst elegant og kompleks vin. I spidsen for Château Vieux Parc står Louis Panis , som med sin stor velovervejethed vist vejen til succes for det lille vinhus. Hans vindkyndige hænder, leverer gang på gang vin af fantastisk høj kvalitet til prisen. En af de afgørende faktorer for at sikre den høje kvalitet er at høstudbyttet holdes lav, ca. 40-50 hektoliter pr. hektar.
Anne de Joyeuse dyrker omhyggeligt Malbec i vinmarkerne op mod Pyrenæerne. Her nyder vinrankerne kølig jord og varme solrige dage. Vinen gæres i temperaturregulerede tanke i otte dage. De blide ekstraktionsteknikker gør det muligt at opnå en velafbalanceret og tanninsk struktur. Herefter ligger vinene 6 måneder på franske egefade. Resultatet er en intens lilla rubinfarve, en duft af brombær og violnoter, en frugtagtig smag med bløde tanniner og smag af modne sorte frugter, vanilje, kakao og blomme. Vinen er velafbalanceret med en lang finish. Ideel med steaks og grillet kød. Malbec druen blev introduceret ved foden af Pyrenæerne for flere århundreder siden, og er senere blevet indskrevet i appellationen, som en original drue af Limoux-området.
Baseret i Limoux siden 1928 har Anne de Joyeuse et terroir på 2.500 hektar. Anne de Joyeuse producerer især de verdensberømte, hvide Limoux Blanc (100% Chardonnay ), men også områdets rødvine, de såkaldte Limoux Rouge. En virkeligt lækker og elegant rødvin med en smuk lilla farve, og en aromatisk næse med en fremtrædende duft af hindbær. Very Limoux Rouge har mange anvendelsesområder, men kan især drikkes til pastaretter.
BoVin er i en klasse for sig. Den leverer en power, som falder i rigtig manges smag. Navnet BoVin har en dobbelt betydning på fransk og referer til en type oksekød, som den også er sublim til, men også en jazzstilart, hvor musikerne samles for at spille det, de har lyst til. Druerne til BoVin er alle håndplukket i Limoux. Efter høsten bliver vinen lagret i 10 måneder på egefade. Resultatet er en lilla farve, med en elegant duft af mørke frugter. Smagen er lang og kompleks med velafbalanceret noter af ristet kaffe og krydderier.
Udsøgt Chardonnay med forfriskende citrus frugter og tydelig eg! Denne Limoux klassiker er udelukkende lavet af Chardonnay-druen. Limoux AOC "La Butinière" kommer fra bakkede vinmarker med vinstokke, der er ældre end 20 år. Indflydelsen fra områdets ler-kalksten terrasser giver en elegant vin med friskhed og charmerende noter af friskbagt brød. Alle druerne høstes ved håndkraft, hvorefter de transporteres med vogn og sorteres på tæpper for at undgå at trykke de smukke og sunde klasser. Saften sættes derefter i egetræsfade fra Tronçais' og Alliers skove, for at fuldføre gæringen. Derefter vil en daglig omrøring i de første to måneder "fodre" vinen for at opnå flere aromaer og kompleksitet. Vinen bliver lagret uden at skifte tønder i otte til ni måneder for at opnå den bedste balance. Til slut bliver vinen tappet uden at pumpe, for at bevare alle dets kvaliteter.
En vin med en smuk, rubinrød farve med umiddelbare og livlige nuancer. Næsen afslører fine, overvejende frugtagtige, aromaer. Den balancerede og afrundede mund giver denne vin en behagelig elegance. Som akkompagnement til for eksempel grillet kød eller blandede salater. En vinder til prisen.
Le P´tit Coup er en fornem og velsmagende hvidvin. Næsen afslører en masse finesse med noter af hvide blomster, abrikos og citrus. Ganen er afbalanceret, fuld, rund, med en let og frisk afslutning. Smuk gylden kjole med sølvfarvede højdepunkter - og så er etikken hammer charmenrende! Produceret i Languedoc-Roussillon regionen i Frankrig. Druerne stammer fra Val de la Clamoux.